headspace

Link Logistics donerer 50.000 kr. til headspace Danmark

Del

Logistik-virksomheden Link Logistics donerer 50.000 kr. til headspace Danmark for at støtte headspaces arbejde med unge og for at hjælpe med at udbrede headspace i Danmark.

Baggrunden er, at Link Logistics tidligere på året modtog “Erhvervsprisen 2021” for sit arbejde med at rekruttere og fastholde unge i Brøndby Kommune i beskæftigelse og give dem en fremtid. Erhvervsprisen uddeles hvert år til en virksomhed i enten Vallensbæk, Brøndby eller Glostrup kommuner af Erhvervssammenslutningen.

Prisen er på 25.000 kr., men Link Logistics har valgt at fordoble beløbet og donere det til et socialt formål. Efter en intern drøftelse blandt de ansatte i virksomheden faldt valget på headspace.

”Det var naturligt for os at donere til headspace, som er en organisation, der hjælper unge med at finde det rette spor i livet og komme ovenpå igen, når tilværelsen slår knuder. I Link Logistics arbejder vi også for at skabe en god fremtid for unge og give dem et meningsfyldt arbejdsliv,” siger Anders Martens, adm. direktør i Link Logistics.

headspace Danmark er naturligvis stolt og beæret over at modtage donationen, og timingen af den kunne faktisk ikke være bedre. Inden længe skyder headspace nemlig for alvor initiativet ’Hvad kan jeg blive?’ i gang. ’Hvad kan jeg blive?’ er et online uddannelsesunivers, hvor unge kan koble deres interesser til konkrete uddannelser og få inspiration fra andre unge i valget af uddannelse. Målet er, at flere vælger erhvervsuddannelse og vælger den for dem rette, så de også gennemfører.  Initiativet er støttet af A.P Møller Fonden og arbejdsmarkedets parter.

”Vi er først og fremmest utroligt glade for, at Link Logistics gør så meget for unge, og så er vi selvfølgelig også glade for, at de tænker på os. Vi har et godt samarbejde med virksomheder landet over, og lige netop i de kommende måneder vil det arbejde blive sat endnu mere i centrum med initiativet ’Hvad kan jeg blive?,” siger Trine Hammershøy, direktør i Foreningen Det Sociale Netværk/headspace Danmark.

Nøgleord

Kontakter

Information om headspace

headspace
headspaceheadspace er et gratis og anonymt landsdækkende rådgivningstilbud til børn og unge mellem 12-25 år. Her kan børn og unge komme med alle slags problemer – store som små, og de kan komme ind direkte fra gaden og få den nødvendige hjælp. headspace tilbyder både fysisk rådgivning i en lang række danske byer samt digital chat- og videorådgivning på headspace.dk.

headspace gennemfører årligt over 15.000 individuelle samtaler på landsplan, og møder gennemsnitligt mere end 40.000 unge årligt. headspace har været i kontakt med omkring 200.000 unge siden 2013. 

Følg pressemeddelelser fra headspace

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra headspace

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum