Lidl Danmark

Lidl bliver Danmarks første dagligvarekæde med Bureau Veritas SafeGuard certificering

Del

Sammen med Lidl Danmark har den anerkendte certificerings- og rådgivningsvirksomhed Bureau Veritas udviklet og implementeret en række strikse procedurer til at mindske risikoen for corona-smitte i deres butikker. Det omfattende arbejde giver nu Lidl den første ”Safeguard”-certificering hos en dansk dagligvarekæde, som et bevis på systematisk håndtering af corona-retningslinjerne.

I samtlige Lidl-butikker bliver procedurer og sikkerhedskrav for begrænsning af smitterisiko gennemgået flere gange dagligt.
I samtlige Lidl-butikker bliver procedurer og sikkerhedskrav for begrænsning af smitterisiko gennemgået flere gange dagligt.

Hos dagligvarekæden Lidl bliver minimering af Covid-19 smitterisikoen taget seriøst. Flere gange dagligt bliver Covid-19 procedurer gennemgået i kædens 132 danske butikker. Her undersøges det blandt andet om krav til udskiftning af luft, ekstra rengøring og tilgængelighed af håndsprit til kunder og medarbejdere er overholdt. Til at sikre, at alt går rigtigt for sig, har Lidl fået certificeringsspecialisterne fra den globale virksomhed Bureau Veritas til at verificere alle tiltag og procedurer.

”Helt fra pandemiens start har vi sagt til hinanden, at i Lidl, vil vi gøre alt, hvad vi kan for at være med til at mindske corona-smitten. Derfor var det også nærliggende for os at få en professionel, ekstern kontrolindsats tilkoblet,” siger Anders Frydendahl, Salgsdirektør i Lidl.

Lidl har de seneste uger været igennem en omfattende 4-trins proces, der har dokumenteret, at Lidl lever op en række strenge sundheds-, sikkerheds- og hygiejnekrav. Krav, som Bureua Veritas’ specialister har været med til at udvikle. De har blandt andet været på tretimers stikprøvekontrol i 40% af butikkerne som omfatter en gennemgang af 37 forskellige punkter. Endvidere er Lidl Danmarks procedurer efterprøvet i forhold til håndtering af corona-retningslinjer.

Fortsat markant fokus på begrænsning af smitte

Tilsammen betyder de to kontroller, at Lidl nu som den første danske dagligvarekæde opnår Bureau Veritas’ ”Safeguard”-certificering. 

”Vi er stolte af den omfattende certificering. Det er vi, fordi den understreger noget, vi allerede godt vidste – nemlig at alle medarbejdere rundt om i vores butikker hver dag yder et kæmpe stykke arbejde for at begrænse smitterisikoen,” siger Anders Frydendahl og fortsætter:

”Vi har et stort ansvar overfor både vores medarbejdere og kunder, og selvom vi nu har fået denne certificering, kommer vi fortsat til at gøre vores ypperste for at mindske smitte-risici og opfordre vores kunder til at købe ansvarligt ind.”

Lidl skal gencertificeres om et halvt år for at beholde sin SafeGuard-certificering.

Bureau Veritas er en global virksomhed i 140 lande og er førende indenfor klassificering, rådgivning og certificering. 

Lidl har fået tildelt Bureua Veritas’ SafeGuard-certificering den 4. december 2020 og vil have information om dette tilgængelig i alle butikker fra januar 2021.

Kontakter

Billeder

I samtlige Lidl-butikker bliver procedurer og sikkerhedskrav for begrænsning af smitterisiko gennemgået flere gange dagligt.
I samtlige Lidl-butikker bliver procedurer og sikkerhedskrav for begrænsning af smitterisiko gennemgået flere gange dagligt.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 133 butikker. 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Danskerne donerede 10% mere pant i 2020: Danske Hospitalsklovne modtager rekordbeløb13.1.2021 06:00:00 CETPressemeddelelse

Lidls kunder har i 2020 doneret rekordmeget pant med en stigning på 10 % i forhold til 2019. Donationen går til Danske Hospitalsklovnes arbejde med at gøre en forskel for indlagte børn og deres familier på de danske hospitaler og i børne- og ungepsykiatrien. Lidl har siden 2015 været hovedsponsor for Danske Hospitalsklovne og pantdonationerne i 2020 slår alle tidligere års donationer.

Fra Fyn til hele Danmark: Bryggeriet Vestfyen udvikler specialøl med Lidl18.12.2020 09:00:00 CETPressemeddelelse

For ti år siden var der ikke mange, der drak indian pale ale, brown ale og porter, men siden da er danskerne kommet efter det. I dag er cirka hver 10. øl, der bliver drukket, en specialøl. Derfor lancerer Lidl nu sin helt egen serie af specialøl, Karlens nordic craft beer, særligt udviklet af den anerkendte brygmester Christoph Behnke ved Bryggeriet Vestfyen. Øllene er netop landet i Lidl over hele landet.

Dansk-Tysk Handelskammer kårer Lidl Danmark til German Company of the Year 2020: Lidl hjælper danske virksomheder til eksport på en milliard kroner15.12.2020 15:00:25 CETPressemeddelelse

Lidl Danmark skaber vækst og eksport for kædens danske leverandører til en værdi af cirka 200 millioner kroner, og eksporterer for cirka 800 millioner kroner via Lidls internationale netværk. Dansk-Tysk Handelskammer kårede Lidl Danmark til German Company of the Year 2020 i dag ved en online prisoverrækkelse.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum