Lidl Danmark

Lidl ansætter ny HR-direktør

Del

Hauke Daene træder ind i stillingen som ny HR-direktør i Lidl Danmark d. 1. juli. Efter mange år i Lidl-regi og senest som HR-direktør for hovedkontoret og 39 regioner i Lidl Tyskland, glæder han sig til at begynde sit arbejde i Danmark, hvor der især vil være fokus på at udvide #teamlidl-kulturen blandt medarbejdere i butikkerne, logistikcentre og på hovedkontoret.

Hauke Daene starter d. 1. juli som ny HR-direktør Lidl Danmark.
Hauke Daene starter d. 1. juli som ny HR-direktør Lidl Danmark.

Hauke Daene er ny direktør for Human Ressources-området i Lidl Danmark. Og med mere end 13 års international erfaring i dagligvarekæden og senest et HR-ansvar for hele Lidl Tyskland, der er discounterens største marked, kommer han med solid erfaring fra branchen, som han glæder sig til at bruge i Danmark. 

”Vores vision i Lidl Danmark er at blive danskernes førstevalg for kunder og medarbejdere. Vi har fokus på at udvide vores #teamlidl-kultur for at øge loyaliteten og opbygge et stærkt Employer Brand i Danmark. For at fortsætte vores vækst- og ekspansionsplaner i Danmark ønsker vi at tiltrække de dygtigste medarbejdere i branchen til vores butikker, vores logistikcentre og vores hovedkontor – som flytter til Aarhus næste sommer.” 

40-årige Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i sin hjemby Hamborg og har i løbet af sin tid været en tur i Lidl UK/Storbritannien, og siden 2020 har Hauke Daene bestredet jobbet som HR-direktør for Lidls tyske hovedkontor og 39 regioner i landet.  

Vil skabe nationale og internationale jobmuligheder 
Hauke Daene får i Lidl Danmark ansvaret for afdelingerne HR Services, Recruiting & Employer Branding og Development & Engagement, og det glæder han sig til.  

”Vores passion er at udvikle medarbejdere med inspirerende lederskab og tilbyde nationale og – som Europas største dagligvarekæde – også internationale jobmuligheder. Jeg er stolt af at være en del af Lidl Danmark, og jeg er glad for at støtte vores #teamlidl-succeshistorie!”, siger Hauke Daene, HR-direktør i Lidl Danmark. 

Lidl Danmark har en vision om at blive danskernes førstevalg og for at lykkes med dette, kræver det først og fremmest de dygtigste medarbejdere i branchen, og med Hauke Daenes ansættelse tages endnu et skridt i retning af at sikre det, siger Jens Stratmann, adm. direktør i Lidl. 

”Hauke Daene fuldender direktionen i Lidl Danmark, og jeg er meget glad for at få ham med på holdet, for han kommer med en stor erfaring som HR-direktør fra Lidl Tyskland, som er det største Lidl-land. Hauke har en stor passion for mennesker og er meget loyal, så jeg er slet ikke i tvivl om, at han meget hurtigt lærer Lidl Danmark at kende og får skabt et endnu stærkere HR-team.” 

Hauke Daene har sin første officielle arbejdsdag fredag d. 1.juli.   

Lidl Danmarks direktion består pr. 1. juli 2022 af:  

  • CEO/Administrerende direktør, Jens Stratmann  
  • COO/Salgsdirektør, Zita Szlavikovics 
  • CFO/Økonomidirektør, Thorbjørn Liebing  
  • CCO/Indkøbsdirektør, Rasmus Pape  
  • CPMO/Udviklings- og ejendomsdirektør, Mads T. Nielsen 
  • CHRO/HR-direktør, Hauke Daene 

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Hauke Daene starter d. 1. juli som ny HR-direktør Lidl Danmark.
Hauke Daene starter d. 1. juli som ny HR-direktør Lidl Danmark.
Download
40-årige Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i sin hjemby Hamborg.
40-årige Hauke Daene begyndte sin karriere i Lidl i 2009 som områdeleder i sin hjemby Hamborg.
Download
Hauke Daene har et stort fokus på at udvide #teamlidl-kulturen for at øge loyaliteten og opbygge et stærkt Employer Brand i Danmark.
Hauke Daene har et stort fokus på at udvide #teamlidl-kulturen for at øge loyaliteten og opbygge et stærkt Employer Brand i Danmark.
Download

Information om Lidl Danmark

Lidl Danmark
Lidl Danmark
Profilvej 9
6000 Kolding

7635 0000http://www.lidl.dk

I Lidl Danmark står vi for den bedste kvalitet til den bedste pris. Som dagligvarekæde koncentrerer vi os om det væsentlige. Gennem vores effektive processer og det tillidsfulde samarbejde med vores partnere garanterer vi et fremragende forhold mellem kvalitet og pris og et velgennemtænkt vareudbud. Som kunde i Lidl kan du trygt regne med, at vores produkter er friske og af god kvalitet. Vores medarbejdere arbejder hver dag for, at vores kunder nemt og enkelt kan købe ind i vores 138 butikker. 

Du er altid velkommen til at skrive til os på presse@lidl.dk 

Følg pressemeddelelser fra Lidl Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lidl Danmark

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum