Halsnæs Kommune

Liberale erhverv åbner ikke i Halsnæs den 6. april

Del

Halsnæs Kommune har netop fået besked fra Erhvervsministeriet om, at der i en række kommuner ikke bliver tale om en genåbning af de liberale erhverv den 6. april. Halsnæs Kommune er blandt disse kommuner.

Det bliver desværre ikke til et gensyn med blandt andre frisører, massører og andre i det liberale erhverv i Halsnæs Kommune, når påsken slutter den 6. april.

Grundet den alvorlige udvikling med stor stigning i smittetallet i Halsnæs, har Erhvervsministeriet besluttet, at de liberale erhverv fortsat skal holde lukket til og med den 11. april.

Borgmester i Halsnæs Kommune, Steffen Jensen, ærgrer sig over, at de hårdt prøvede liberale erhvervsdrivende alligevel ikke får lov at åbne efter påske:

”Jeg synes, det er rigtig ærgerligt, at det liberale erhverv nu må vente til den 12. april med at slå dørene op igen. Jeg ved, at mange af de erhvervsdrivende her i Halsnæs har haft en rigtig hård og lang periode med nedlukning, og at de virkelig havde glædet sig til den 6. april, men det her er en beslutning, som er truffet i Erhvervsministeriet, og det respekterer jeg naturligvis. Nu er det vigtigste, at vi får banket smitten ned i Halsnæs, så nedlukningen ikke kommer til at vare længere end til den 11. april, hverken for det liberale erhverv eller for vores skoler, SFO’er og fritidsklubber”.

Halsnæs Kommune vil gerne opfordre alle borgere til at blive testet for COVID-19 i løbet af påsken, så vi kan få vendt alvorlige udvikling med høje smittetal. I løbet af påsken vil det både være muligt at blive testet i Ølsted, Frederiksværk og Hundested.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum