Political Festival of Europe

Letlands Velfærdsminister, Gatis Eglītis, deltager på Political Festival of Europe

Del

Political Festival of Europe – ”Det Europæiske Folkemøde” – afholdes for første gang den 25. - 28. august 2022 i Mariager. Folkemødet er det sted, hvor de mange besøgende fra hele Europa får lejlighed til at forme Europæisk demokrati og dets fremtid. Til august samles borgere sammen med politikere og beslutningstagere fra hele kontinentet til spændende debatter og samtaler. Udover de politiske events, kan besøgende også opleve de rige og mangfoldige kulturer af Europa.

Velfærdsminister, Gatis Eglītis, fra Letland er den første minister fra uden for Danmark, der har taget initiativet til at deltage på Political Festival of Europe.

"Det er vores pligt ikke kun at nyde fordelene af, hvad demokratiske samfund har at tilbyde, men vi bør også konstant stå på vagt for vores værdier og resultater. Under nutidens geopolitiske forhold skal vi fortsætte vores arbejde med at styrke retsstaten, lighed og multilateral samtale mellem alle involverede interessenter. Jeg ser meget frem til at deltage i dette fremragende initiativ,” fremhæver minister Gatis Eglītis.

"Vi er glade for deltagelsen af Minister Gatis Eglītis, som har udvist stort engagement. Minister Gatis Eglītis skal nemlig deltage på flere spændende debatter. Debatterne har fokus på emner lige fra ligestilling til ”Ligestillingsunionen” – the Union of Equality,” siger Jan Bertelsen, CEO ved Political Festival of Europe.

Se programmet her, og følg med i Folkemødets udvikling og nyheder på sociale medier og i det månedlige nyhedsbrev.

 

Nøgleord

Kontakter

Oskars PriedeKommunikationsrådgiver for minister Gatis Eglītis

Tlf:+371 29203043

Billeder

Links

Information om Political Festival of Europe

Political Festival of Europe
Political Festival of Europe
Torvet 1A
9550 Mariager

+4570605072http://www.pfoe.org

Political Festival of Europe/Det Europæiske Folkemøde er en årlig festival, der fejrer demokratiet og er platform for den demokratiske samtale. På Festivalen vil vi diskutere de mest presserende emner på den europæiske dagsorden. Udover de mange politiske events, vil Festivalen være et sted hvor deltagerne kan opleve musik, kultur, mad og drikke fra hele Europa.

Følg pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Political Festival of Europe

Alternativet, Folketingets grønne vagthund, deltager på det Europæiske Folkemøde i Mariager17.8.2022 15:10:52 CEST | Pressemeddelelse

Political Festival of Europe afholdes for første gang fra 25. til 28. august 2022 Mariager. Festivalen er det første paneuropæiske folkemøde og har som formål at samle borgere og beslutningstagere på tværs af grænser for at styrke den demokratiske samtale. Centrale temaer, der vil præge folkemødets mange events, omfatter business, demokrati, klima, kultur, udenrigspolitik, sundhed og teknologi. Udover de mange politiske events, er Festivalen også et sted for fest og kulturelle oplevelser.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum