Akutbolig.dk

Lejeboligmarkedet i 2019: Aarhus er 56% dyrere end resten af Region Midtjylland

Del

75 kroner - så meget betaler man i gennemsnittet pr. kvadratmeter i månedlige husleje for en lejebolig i Midtjylland. I den billigste af regionens kommuner er prisen 58 kroner. I regionens dyreste kommune er prisen 118 kroner. Dét viser en ny rapport, udgivet af Akutbolig.dk

I Akutbolig.dk's nye rapport kan man se, hvad den gennemsnitlige kvadratmeterpris pr. måned var for lejeboliger i 2019 på både kommune-, region og landsbasis.

Se hele rapporten her. 

Aarhus er væsentlig dyrere end de resterende kommuner

Med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 118 kr. er Aarhus Kommune, ikke overraskende, den dyreste i regionen og hele 56 % dyrere end gennemsnittet for hele Region Midtjylland.  På trods af det, placerer Aarhus sig helt nede på en 23. plads over landets dyreste kommuner på lejeboligmarkedet i 2019.

Først på plads 28 dukker den næste midtjyske kommune op. Det er Odder Kommune, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris er 92 kroner. Odder ligger sig dermed lige opad landsgennemsnittet, der i 2019 lå på 91 kr. pr. kvadratmeter om månenden. 

Lemvig er regionens billigste kommune

Den billigste kommune i Region Midtjylland er Lemvig, hvor den gennemsnitlige kvadratmeterpris pr. måned er helt nede på 58 kroner. Det gør Lemvig Kommune til den tredje billigste kommune i landet. 

Klik på en kommune for at se den gennemsnitlige kvadratmeterpris for kommunen, samt hvor meget højere eller lavere prisen er sammenlignet med regions- og landsgennemsnittet.


Om undersøgelsen
Akutbolig.dk har beregnet den gennemsnitlige kvadratmeterpris på lejeboliger i Danmarks 98 kommuner. Undersøgelsen er baseret på data om 55.971lejeboliger, der har været annonceret ledige på Akutbolig.dk i løbet af 2019. Den gennemsnitlige kvadratmeterpris for hver kommune er sammenlignet med den gennemsnitlige kvadratmeterpris for regionerne og hele Danmark.

Nøgleord

Billeder

Links

Information om Akutbolig.dk

Akutbolig.dk
Akutbolig.dk
Vestergade 48H, 2.
8000 Aarhus

https://www.akutbolig.dk/

Akutbolig.dk blev lanceret i 2011 og er i dag en af landets største boligportaler for ledige lejeboliger. Akutbolig.dk er det sted, hvor danskerne går hen for at finde hjem, uanset om de søger i nord, syd, øst eller vest. På Akutbolig.dk annonceres dagligt nye ledige lejeboliger på tværs af landet fra en lang række af udlejere - både private og professionelle, store og små udlejere. 

Følg pressemeddelelser fra Akutbolig.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akutbolig.dk