LEGOLAND Billund

LEGOLAND® inviterer til kæmpe halloween, et fantastisk fyrværkerishow og ekstra åbningsdage i november

Del

Efteråret 2021 bliver noget helt særligt i LEGOLAND®, som både byder på et kæmpe fyrværkerishow og ekstra åbningsdage. Som altid kan man også opleve parken blive forvandlet til et sandt, (u)hyggeligt halloweeneventyr for hele familien.

Der er masser af grunde til at lægge vejen forbi LEGOLAND® i efteråret, og som noget helt nyt kan man få lov at opleve magien i LEGOLAND i november. Parken holder åbent alle weekender til og med den 28. november. Det skydes i gang med et brag af et fyrværkerishow i parken allehelgensaften - søndag den 31. oktober.

- Vi glæder os helt vildt til igen at invitere til et kæmpe fyrværkerishow i LEGOLAND, og til at der kommer fire ekstra åbningsweekender i november. Det betyder også ekstra gode chancer for at opleve LEGOLAND, når mørket falder på, og se lysene skabe en magisk stemning i parken, siger Eventansvarlig Christina Østergaard Hansen.

Gys og gru til halloween
Fra den 4. – 24. oktober har skræmmende monstre og grufulde hekse fundet vejen til LEGOLAND®. Parken er som altid pyntet med et utal af græskar, lys og finurlige LEGO® figurer og står klar til at byde både store og små gæster velkommen.

- Igen i år er LEGOLAND noget helt særligt til halloween på grund af de mange flotte dekorationer og udsmykninger i parken. Der er også en helt speciel og eventyragtig stemning i Miniland, som har fået besøg af spøgelser, hekse og græskarmonstre, siger Christina Østergaard Hansen.

Brick or Treat og græskarbyg
Fra den 16. – 23. oktober kan de yngste gæster igen i år se frem til at fylde deres Brick or Treat poser med gyselige godter hos halloween-karaktererne, som sidder klar til at hilse på børnene i de små huse rundt omkring i hele LEGOLAND®. For alle de seje LEGO® byggere er det helt store græskarbyggeri åbent. Her kan man slå kreativiteten løs og bygge de sejeste græskar til den store græskarmark. Og hvis man er rigtig heldig, kan man vinde vilde LEGO æsker!

- Brick or Treat vender selvfølgelig tilbage igen i år til halloween. Det er vores helt egen udgave af det kendte ’trick or treat’, som giver børnene mulighed for at møde vores (u)hyggelige væsner såsom varulve, hekse og skøre professorer. Det er så hyggeligt for både os og vores gæster, fortæller Christina Østergaard Hansen.

Se hele programmet for halloween i LEGOLAND og læs mere om fyrværkeri og de ekstra åbningsweekender på legoland.dk.

For yderligere information om Halloween i LEGOLAND, kontakt Pressekoordinator Bolette Aarhus Enghave, Tlf. 29 22 89 91 eller Bolette.aarhusenghave@LEGOLAND.dk.

Billeder

Information om LEGOLAND Billund

LEGOLAND Billund
LEGOLAND Billund
Nordmarksvej
7190 Billund

http://www.legoland.dk

Følg pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra LEGOLAND Billund

Heidi Lorentz Jeppesen er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND – det skal smage helt fantastisk3.2.2023 09:37:22 CET | Pressemeddelelse

I dag har Heidi Lorentz Jeppesen sin første dag som køkkenchef på Hotel LEGOLAND, og selvom der er mange ting, hun skal lære, så har hun allerede en klar vision for køkkenet, hun har fået ansvaret for. - Vores mad skal se godt ud, og det skal smage helt fantastisk. Det er den målsætning, vi skal arbejde ud fra. Det kan vi blandt andet løse ved at have et lidt mindre udbud og sikre, at det vi serverer, er topkvalitet, forklarer Heidi Lorentz Jeppesen, der er ny køkkenchef på Hotel LEGOLAND. Hun glæder sig rigtig meget til at lære hele holdet at kende, og så skal hun også lige lære at finde rundt. - De første uger går med mange møder, hvor jeg skal lære kollegaerne at kende og komme ind i de systemer, der er, og så skal jeg også lige lære at finde rundt, siger Heidi Lorentz Jeppesen. Hun kommer fra en lignende stilling på Jørgensens Hotel i Horsens og har tidligere drevet sin egen restaurant i Nordsjælland. Stort fokus på økologi og bæredygtighed Den nye køkkenchef bringer også stor erfa

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum