Syddansk Universitet

Leder fundet til SDU Business School

Del
Det bliver professor MSO Kristin B. Munksgaard, der skal være leder for universitetets nye Business School.

Når SDU til september åbner en Business School, er det en forsker med et stort erhvervsnetværk, der skal stå i spidsen for satsningen.

Valget er faldet på professor MSO Kristin B. Munksgaard. Hun har i mange år beskæftiget sig med business-to-business marketing og samarbejdsrelationer mellem virksomheder, hvilket falder helt i tråd med ambitionerne med den nye Business School, der, ud over at danne rammen om SDU’s erhvervsøkonomiske uddannelser, skal udbygge samarbejdet med samfundet og særligt erhvervslivet yderligere.

Kristin B. Munksgaard har været ansat på SDU siden 2005, og hun har gennem årene varetaget forskellige centrale poster. Senest som leder for ph.d.-skolen på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet siden 2019, og før det har hun blandt andet været med til at opstarte IER Udvikling – en enhed der faciliterer udviklings- og forskningsprojekter, ofte i tæt samspil med eksterne partnere.

Samarbejde lokalt og internationalt
I sin nye post får Kristin B. Munksgaard ansvaret for at udvikle og styrke uddannelsesaktiviteterne på det erhvervsøkonomiske område, hvor der hvert år optages over 1000 studerende på en af uddannelserne, der er fordelt på fem byer.

Og det ser Kristin B. Munksgaard som et stort plus.

- Det er en styrke for SDU, at vi har en lokal og regional forankring og en stærk tradition for at gribe ud til erhvervslivet såvel som internationale samarbejdspartnere. Det skal vi bygge videre på og opnå endnu større synergi af, når vi samler kræfterne i en Business School, siger Kristin B. Munksgaard og fortsætter:

- Jeg glæder mig rigtig meget til at arbejde sammen med gode kolleger fra det erhvervsøkonomiske område om at opbygge og udvikle universitetets Business School – og hele tiden med det for øje, at vi skal sikre relevante uddannelser til gavn for studerende og arbejdsgivere.

En engageret og ambitiøs kollega
At Kristin B. Munksgaard har takket ja til opgaven, glæder Jens Ringsmose, der er dekan for Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, hvor den nye Business School kommer til at høre hjemme.

- Kristin er en fantastisk engageret og kompetent kollega med et stort ledelsespotentiale. Hun har nogle tydelige og ambitiøse forestillinger om, hvad SDU skal med en Business School, og hun besidder det drive, der bliver helt afgørende for, at vi indfrier vores målsætninger. Jeg er ikke i tvivl om, at vi med Kristin ved roret vil få endnu stærkere erhvervsøkonomiske uddannelser på SDU og endnu tættere bånd til erhvervslivet, lyder det fra Jens Ringsmose.

SDU Business School åbner den 1. september 2021, og det markeres den 17. september med et større arrangement.

Erhvervsøkonomi på SDU

De erhvervsøkonomiske uddannelser udbydes på SDU’s campusser i Esbjerg, Kolding, Sønderborg, Slagelse og Odense.

Det erhvervsøkonomiske område udgør ca. halvdelen af uddannelsesaktiviteterne på dagstudierne på Det Samfundsvidenskabelige Fakultet, hvor der hvert år optages ca. 700 studerende på HA-uddannelsen og ca. 500 studerende på cand.merc.-uddannelsen.

Også på efter- og videreuddannelsesområdet står det erhvervsøkonomiske område for en stor del af uddannelsesaktiviteterne, blandt andet i form af HD-uddannelsen og MBA.

Kontakter

Professor MSO Kristin B. Munksgaard på 4088 2000 og kbm@sam.sdu.dk


Dekan Jens Ringsmose på 4022 7621 og jri@sam.sdu.dk

Billeder

Information om Syddansk Universitet

Syddansk Universitet
Syddansk Universitet
Campusvej 55
5230 Odense M

https://www.sdu.dk/

Følg pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Syddansk Universitet

Professor, dr.med. Kim Brøsen, 70 år den 30. juli 202415.7.2024 14:57:59 CEST | Pressemeddelelse

Omdrejningspunktet for Kim Brøsens karriere har været ønsket om, at patienter får størst muligt gavn og færrest mulige bivirkninger ved at få den rigtige dosis af det rigtige lægemiddel til den rigtige pris, også benævnt rationel farmakoterapi. For mere end 40 år siden begyndte Kim Brøsen at forske i, hvordan arvelige forskelle i, hvor hurtigt lægemidler nedbrydes i leveren, har betydning for virkningen af lægemidler, og årtier før alle andre begyndte han at undersøge, om gentest før behandling kan bruges til at afgøre valg af lægemiddel og dosis. Han har især undersøgt antidepressiva, opioder og midler mod type 2-sukkersyge. Forskningsresultaterne er blevet offentliggjort i mere end 300 videnskabelige artikler og lærebogskapitler, som er blevet læst og flittigt citeret af andre forskere over hele verden. Faktisk så flittigt at han på et tidspunkt var den mest citerede forsker på Syddansk Universitet og blandt de mest citerede farmakologer i Verden. Kim Brøsen har altid haft et klart f

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye