Ishøj Kommune

Lav din egen gyselige zombiebamse med Doktor Gys

Del

Lørdag den 24. oktober kl. 11-14 inviterer Kulturium Bibliotek i Ishøj til workshop, hvor børnene kan forvandle deres gamle bamse til en zombiebamse

Når man er kommet i den alder, hvor bamser og sovedyr ikke har så stor betydning mere, ender disse ofte på forbrændingen eller i en mørk kælder, hvor mug og kryb hurtigt får has på den ellers så elskede bamse.

På Kulturium Bibliotek kan bamserne den 24. oktober få nyt liv og genopstå som uhyggelige zombier med hugtænder og blodige sår.

Derved opnår de elskede sovedyr en fornyet street credit og sejhed, der sikrer en forlænget sæson på hylden og garanteret deltagelse til alle halloweenfester fremadrettet.

Medbring den udtjente bamse til denne workshop. Doktor Gys hjælper med forvandlingen til zombie ved hjælp af special effekter, flydende latex og filmblod.

Arrangementet henvender sig til børn i alderen 8-14 år.

Billetbooking:

Arrangementet er gratis og billetter kan bestilles på ishojbib.dk fra den 10. oktober.

Kontakter

Kathrine Hartzner, børnebibliotekar, Kulturium Bibliotek: katha@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum