Akademikernes A-kasse

Lasse Grønbech er ny bestyrelsesformand i Akademikernes A-kasse

Del

Torsdag blev Lasse Grønbech valgt som ny formand for bestyrelsen i Akademikernes A-kasse.

Lasse Grønbech er ph.D. og civilingeniør og ejer virksomheden LGPE. Derudover er han aktiv i Ingeniørforeningen IDA og har tidligere været både hovedbestyrelsesmedlem og næstformand her.

Den nye formand afløser Thomas Damkjær Petersen, som har valgt at hellige sig arbejdet som formand for IDA.

”Jeg ser frem til at fortsætte det gode arbejde sammen med bestyrelsen, direktionen og medarbejderne i Danmarks største a-kasse. Vi er sat i verden for at hjælpe medlemmerne, og alle i bestyrelsen har fokus på, at vi skaber de bedst mulige rammer for det arbejde,” siger Lasse Grønbech.

Akademikernes A-kasses adm. direktør, Villy Dyhr, ser også frem til samarbejdet.

”Lasse har jo været med i bestyrelsen i nogle år, så han har været med på den rejse, som både bestyrelsen og resten af a-kassen har været på. Nu skal vi sammen udvikle de helt rigtige løsninger, så vi kan hjælpe vores medlemmer i en tid med både corona og stigende dimittendledighed,” siger han.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum