Akademikernes A-kasse

MTB-Tours er finalist i Akademikerprisen

Del
Mountainbikevirksomheden MTB-Tours fra Værløse skal repræsentere Østdanmark i den landsdækkende konkurrence.

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året Akademikerprisen til en lille eller mellemstor virksomhed, der med akademisk arbejdskraft har skabt vækst.

MTB-Tours skal tirsdag den 22. november repræsentere Østdanmark i finalen af Akademikerprisen 2022. De er nået med i finalen, fordi en nyansat kandidat i humanfysiologi, Simon Udsen Grandjean, har tilføjet en helt ny produktlinje hos virksomheden ved navn “MTB-skolen”. Produktet, der omfatter alt fra kurser, til børne-camps, og heldagsworkshops, er et direkte resultat af det arbejde, Simon har skabt.

Oprindeligt var MTB-Tours en cykelbutik med værksted, udlejning af mountainbikes og mulighed for at deltage i enkelte guidede events. Men med ansættelsen af akademikeren Simon Udsen Grandjean er virksomheden gået fra mere klassisk cykelbutik til en strømlinet event- og kursusvirksomhed.

Som indehaver Christoffer Drøscher siger: ”Vores konkurrenter er ikke de andre cykelforretninger, men Zoo og Tivoli”. Han fortsætter: ”Det, der har overrasket mig mest, er, hvor langt man kan tage en forholdsvis simpel ting som at køre på mountainbike og få det til at handle om meget mere: samarbejde, frygt, tillid, selvtillid og teamwork”.

Ansættelsen af akademikere skaber vækst

Akademikerprisen er en opfordring til at tænke anderledes. Det gælder både i forhold til, hvad en akademiker kan bidrage med, og hvilke virksomheder der kan have glæde af at ansætte akademikere.

Akademikernes A-kasse arbejder med at bygge bro mellem virksomheder og ledige akademikere. Med udgangspunkt i virksomhedernes behov tilbyder a-kassen en gratis rekrutteringsservice, hvor de hjælper virksomheder i hele landet med at finde den rette nye medarbejder.

Vinderen af Akademikerprisen 2022 kåres tirsdag den 22. november

De nominerede til Akademikerprisen er udpeget af Akademikernes A-kasses regionale Advisory Boards. De indstillede skal som en del af nomineringsprocessen kunne redegøre for, at en eller flere akademikere har bidraget til at skabe vækst og innovation i virksomheden.

Den 22. november bliver det afgjort, om MTB-Tours bliver vinder af Akademikerprisen 2022. Kåringen finder sted ved en prisuddeling i IDA Conference.

Læs mere om prisen her: aka.dk/akademikerprisen/

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Download
Må bruges ved omtale af MTB-Tours
Må bruges ved omtale af MTB-Tours
Download

Links

Information om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse
Akademikernes A-kasse
Vester Farimagsgade 13
1606 København V

http://www.aka.dk

Om Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse betragter det som deres fornemmeste opgave at hjælpe medlemmerne stærkt videre. Udover at give økonomisk tryghed er a-kassen en afgørende sparringspartner i overgangene i studielivet og arbejdslivet - når man skal lande sit første job som nyuddannet, er mellem jobs eller overvejer at blive selvstændig. A-kassen har det som et erklæret mål at udvikle tilbud og rådgivning, så medlemmerne er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort.

Følg pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Akademikernes A-kasse

”En akademiker? Det lyder dyrt”28.9.2022 14:07:58 CEST | Pressemeddelelse

Da det familieejede øl- og mostbryggeri, Klosterbryggeriet, i 2020 ansatte cand.mag. i filosofi, Henrik Flensborg, var det ikke uden skepsis. Men tvivlen er siden gjort til skamme. For akademikeren har ikke alene hjulpet bryggeriet igennem en gennemgribende kommunikativ digitalisering, så der ikke længere er brug for fysiske kundebesøg. Han har også bidraget til at tilpasse virksomhedens aktiviteter til de uforudsete udfordringer, som corona-nedlukningerne forårsagede.

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye