Blå Kors DanmarkBlå Kors Danmark

Lars Thidemann Jensen er ny vicegeneralsekretær i Blå Kors Danmark

Del

Det bliver en erfaren og faglig stærk leder, som skal være med til at tegne Blå Kors Danmarks udvikling i fremtiden i rollen som vicegeneralsekretær. Valget er faldet på 48-årige Lars Thidemann Jensen, som har 11 års erfaring som leder af Blå Kors Hjemmet Hobro, der er et af Blå Kors' botilbud til hjemløse og mennesker med misbrug.

Lars Thidemann Jensen.
Lars Thidemann Jensen.

Efter påske får den sociale hjælpeorganisation Blå Kors Danmark en ny vicegeneralsekretær.

Det bliver Lars Thidemann Jensen, som sammen med generalsekretær Christian Bjerre, skal udgøre den øverste ledelse i Blå Kors Danmark, der i dag tæller 631 lønnede medarbejdere og over 3.800 frivillige. 

Lars Thidemann Jensen kommer med mangeårig ledelseserfaring fra Blå Kors' botilbud i Hobro, Blå Kors Hjemmet Hobro, som han har stået i spidsen for siden 2010. Han glæder sig nu til at indtage sin nye rolle:

”Jeg er så taknemmelig for at få mulighed for stadig at arbejde for Blå Kors. Jeg har haft 11 rigtig gode år som leder af en institution, og vil selvfølgelig tage den erfaring med mig. Men jeg er også klar til nu fortsat at gøre en forskel for udsatte mennesker fra en anden stol og anden vinkel. Vi har en meget vigtig sag og en stærk organisation funderet på gode værdier, som jeg glæder mig til at udvikle yderligere,” siger Lars Thidemann Jensen. 

Blå Kors Danmark er en social hjælpeorganisation, der bygger på kristne værdier, og som hjælper udsatte børn, unge og voksne i Danmark. Aktiviteterne spænder vidt lige fra væresteder og botilbud til støttecentre for børn og familier, der kæmper med følger af alkohol- og stofmisbrug i familien, og familienetværk. 

Anerkendt leder og stærk stemme

Generalsekretær Christian Bjerre ser frem til samarbejdet med den nye vicegeneralsekretær:

”Vi har valgt Lars ud af et stærkt felt af ansøgere. Jeg er sikker på, at vi med Lars som ny vicegeneralsekretær kan sikre og fortsætte den gode udvikling i Blå Kors. Samtidig er Lars kendt med og anerkendt i hele organisationen. Det ser jeg som et ekstra plus," siger Christian Bjerre. 

Også formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, Dan Månsson, ser Lars Thidemann Jensen som et stærkt kort på mange områder:

"Det er en stor glæde for mig som formand for Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse, at vi er lykkedes med at få ansat en kvalificeret og dedikeret vicegeneralsekretær. Lars Thidemann Jensen har mange års erfaring som leder og aktør fra det sociale område, nemlig som leder af Blå Kors Hjemmet Hobro. Han har engageret sig grundigt i de nuværende debatter på §110-området. Som medarbejderrepræsentant i hovedbestyrelsen gennem de senere år, kender vi ham som en medarbejder, der har blik for hele organisationen," siger Dan Månsson.

Lars Thidemann Jensen er uddannet cand.scient.pol. fra Aarhus Universitet og har en diplomuddannelse i ledelse. Han bor i dag i Aarhus med sin familie. Udover at have været leder for Blå Kors' botilbud i Hobro, har han også fungeret som repræsentant fra de selvejende institutioner i Blå Kors Danmarks hovedbestyrelse. 

Lars Thidemann Jensen tiltræder sin nye stilling som vicegeneralsekretær den 8. april 2021. 

Kontakter

Billeder

Lars Thidemann Jensen.
Lars Thidemann Jensen.
Download

Information om Blå Kors Danmark

Blå Kors Danmark
Snaremosevej 23F
7000 Fredericia

86811500http://www.blaakors.dk/

Blå Kors er en kristen social hjælpeorganisation, som hjælper socialt udsatte mennesker i Danmark.

Følg pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Blå Kors Danmark

Overskudsmad fra Lidl hjælper socialt udsatte i påsken: Blå Kors deler tusindvis af poser med madvarer ud over hele Danmark24.3.2021 07:23:00 CET | Pressemeddelelse

Påskehelligdagene er en helt særlig tid for den sociale hjælpeorganisation Blå Kors. De oplever i stigende grad flere trængte familier, som har brug for en ekstra håndsrækning i højtiderne. Derfor uddeler Blå Kors i år overskudsmad i samarbejde med dagligvarekæden Lidl, som doneres fra Lidls butikker, til glæde for brugere af familienetværk, væresteder og beboere på botilbud.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum