Halsnæs Kommune

Læskærm fra busstoppested i Kregme flyttes

Del

Den kommende ombygning af rundkørslen i Kregme gør, at læskærmen, der står ved stoppestedet ”Kregme (Hillerødvej)”, flyttes til stoppestedet ”Skelvej (Helsingevej)”.

Stoppestedet "Kregme (Hillerødvej)" som flyttes 150 meter mod nord, så det kommer til at ligge over for Circle K i Kregme.
Stoppestedet "Kregme (Hillerødvej)" som flyttes 150 meter mod nord, så det kommer til at ligge over for Circle K i Kregme.

Når ombygningen af rundkørslen i Kregme går i gang til efteråret, kan stoppestedet ”Kregme (Hillerødvej)” i sydgående retning, hvor busruterne 320R og 326 standser, ikke længere være placeret foran kirken. Til september vil Vejdirektoratet derfor flytte stoppestedet 150 meter mod nord, så det fremover vil være placeret over for tankstationen Circle K.

På det nye stoppested er der ikke plads til den læskærm, der står ved det nuværende stoppested. Derfor vil læskærmen allerede blive taget ned i uge 30, så der er gjort klar til, at vejdirektoratet kan gå i gang til september.

Det skal der ske med læskærmen

Læskærmen fra stoppesteddet i Kregme er dog langt fra færdig med at give læ til ventende passagerer, når det blæser.

Når læskærmen er blevet pillet ned i Kregme, bliver den kørt til stoppestedet ”Skelvej (Helsingevej)”, hvor den vil blive sat op på stoppestedet i den nordgående retning. Der vil samtidig blive sat en tilsvarende læskærm op på stoppestedet i sydgående retning, som ligger på den modsatte side af Helsingevejen. Begge stoppesteder benyttes af linje 320R.

Du kan se billeder af de to stoppesteder ved Skelvej, hvor der kommer læskærme op, nedenfor:

Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i sydgående retning.

Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i nordgående retning.

Arbejdet med at sætte læskærmene op på Helsingevejen tager et par dage, og det forventes derfor at være afsluttet i løbet af uge 30.

Billeder

Stoppestedet "Kregme (Hillerødvej)" som flyttes 150 meter mod nord, så det kommer til at ligge over for Circle K i Kregme.
Stoppestedet "Kregme (Hillerødvej)" som flyttes 150 meter mod nord, så det kommer til at ligge over for Circle K i Kregme.
Download
Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i sydgående retning.
Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i sydgående retning.
Download
Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i nordgående retning.
Busstoppestedet "Skelvej (Helsingevej)" i nordgående retning.
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum