Ishøj Kommune

Læs 12 bøger og få pladen fuld i Litteraturbingo

Del

Kulturium Bibliotek i Ishøj afholder Litteraturbingo i hele 2020, hvor deltagerne skal læse 12 bøger, som hver opfylder en given kategori

Kunne du tænke dig at læse lidt mere i 2020, eller har du bare lyst til en lille læseudfordring? På Kulturium Bibliotek kan du nu være med i Litteraturbingo og læse 12 bøger i løbet af 2020, som hver især skal passe ind under en specifik kategori på bingopladen. Der er for eksempel kategorier som ’En bog der holder dig vågen’, ’Et hårdt liv’ og ’En bog der får dig til at grine’. Bingopladen kan hentes på biblioteket eller printes fra bibliotekets hjemmeside, ishojbib.dk.

Deltagelse og præmier

Når du har udfyldt bingopladen skal du til sidst skrive en kort anbefaling af én af de læste bøger. For at være med i konkurrencen, skal du aflevere din udfyldte bingoplade til personalet på Kulturium Biblioteket senest 10. januar 2021. Hovedpræmien er en stor kurv fyldt med kulturoplevelser, bøger og lækkerier. Vinderen findes ved lodtrækning blandt alle, der har fået pladen fuld. Læs mere på ishojbib.dk

Kontakter

Anne Munch Terkelsen, bibliotekar, amunt@ishoj.dk
Wenche Andreasen, bibliotekar, wca@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum