Halsnæs Kommune

Lær at tackle livet

Del

Døjer du med svære udfordringer i livet? Måske kæmper du med sygdom eller smerter, er pårørende eller tynget mentalt. Så er der hjælp at hente i Halsnæs Kommunes kurser under overskriften LÆR AT TACKLE.

På LÆR AT TACKLE-kurserne kommer du til at arbejde med emner, som er aktuelle for dit liv og din situation.
 
Du får redskaber til at tackle det, der føles svært.
 
Du bestemmer selv, hvad du vil bidrage med, og hvis du kun vil lytte, så kan du sagtens nøjes med det.
 

Om kurserne

  • LÆR AT TACKLE – angst og depression – for voksne og unge
  • LÆR AT TACKLE – job og sygdom
  • LÆR AT TACKLE – hverdagen som pårørende 
  • LÆR AT TACKLE – kroniske smerter
  • LÆR AT TACKLE – kronisk sygdom
På alle kurser mødes man én gang om ugen i seks eller syv uger. Hvert møde varer 2,5 time.
 
Der er typisk 10-15 kursister på et hold og to dygtige instruktører, som underviser. Instruktørerne har selv langvarig sygdom tæt inde på livet og ved, hvor skoen trykker.
 
Der er tavshedspligt for både kursister og instruktører.
 
Det er gratis at deltage i LÆR AT TACKLE.
 

Vil du være med?

Har du spørgsmål til et LÆR AT TACKLE-kursus, eller vil du tilmelde dig, så kontakt en af nedenstående medarbejdere i Halsnæs Kommune:
 
Tina Madsen, sundhedskonsulent og koordinator på LÆR AT TACKLE.
 
Dorte Anette Larsen, administrativ medarbejder.
 

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum