Lægeforeningen

Lægeforeningen Nordjylland inviterer til åbent valgmøde

Del

Valgkampen er skudt i gang, og Lægeforeningen Nordjylland inviterer til valgmøde, som er åbent for alle. Kom og mød partiernes folketingskandidater og deltag i debatten om fremtidens sundhedsvæsen.

Sundhed topper listen over emner, der optager vælgerne mest. Og der er rigeligt at tage fat på for politikerne, når det handler om sundhedsvæsenet - så kom til vores åbne valgmøde, hvor kandidater på tværs af partierne skal debattere følgende emner: 

Hvordan løser vi krisen i psykiatrien?
Der er langt om længe landet en aftale for psykiatrien som et bredt flertal i Folketinget står bag. Men der er ikke tale om den langsigtede og finansierede 10-årsplan for området, som der ellers var lagt op til. Vil partierne sikre, at der bliver fulgt op – så psykiatrien ikke går i glemmebogen på den anden side af et valg?

Hvordan kommer vi ventelisterne til livs?
Sundhedsvæsenet er presset, og der kommer stadigt flere patienter – både fordi danskerne lever længere, og sundhedsvæsenet kan behandle bedre.
Men der mangler hænder og sengepladser til at kunne følge med – og samtidig vokser ventelisterne. Hvad vil partierne gøre for at undgå, at personalet og sundhedsvæsenet går helt i knæ?

Tid og sted:
Onsdag den 12. oktober 2022 – 18.00-20.00
Aalborg Kongres og Kultur Center – Radiosalen
Europa Plads 4, 9000 Aalborg

Mød blandt andre:
o Per Larsen - Konservative
o Peder Hvelplund, Enhedslisten
o Phillip Sperling -Venstre
o Flemming Møller Mortensen - Socialdemokratiet
o Nana Harring – Dansk Folkeparti
o Dorthe Kerschus – Radikale Venstre
o Dorte M. Nielsen – Socialistisk Folkeparti
o Martin Bech – Liberal Alliance
o Kim Edberg Andersen – Nye Borgerlige
o Kristian Klarskov - Moderaterne
o Liselotte Lundgaard - Alternativet

Alle opstillingsberettigede partier er inviteret til valgmødet. Vi tager forbehold for ændringer i deltagerkredsen.

Ordstyrer:
Bo Hasseriis Hansen
Chefredaktør – Ugeskrift For Læger

Journalister er også velkomne til valgmødet. Hvis I som medie gerne vil dække det, så kontakt endelig vores pressekonsulent Andreas Hemme på: 

anhe@dadl.dk

61 65 37 75

Nøgleord

Kontakter

Links

Information om Lægeforeningen

Lægeforeningen
Lægeforeningen
Kristianiagade 12
2100 København Ø

+45 3544 8500https://www.laeger.dk/laegeforeningen

Lægeforeningen er den faglige interesseorganisation for læger i Danmark

Følg pressemeddelelser fra Lægeforeningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lægeforeningen

Læger: Fordobling i overskridelser af udredningsretten kan have alvorlige konsekvenser27.10.2022 09:52:28 CEST | Pressemeddelelse

6 ud af 10 børn og unge, der skal udredes i børne- og ungdomspsykiatrien, ender på så lange ventelister, at udredningsretten ikke kan overholdes. I første halvår af 2022 drejede det sig om 3.781 børn og unge - det er mere end en fordobling på kun et år, hvilket understreger behovet for en hurtig og effektiv politisk indsats for at øge behandlingskapaciteten i hele landet, mener Lægeforeningen.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum