Halsnæs Kommune

Lad din bil op ved rådhuset

Del

Med fire nye ladestandere kan du nu tanke strøm på din el- og hybridbil lige uden for rådhuset i Frederiksværk.

Du kan tanke strøm på din el- eller hybridbil hele døgnet ved rådhuset i Frederiksværk.
Du kan tanke strøm på din el- eller hybridbil hele døgnet ved rådhuset i Frederiksværk.

De nye ladestandere befinder sig ved den lave halvmur ud mod p-pladserne på østsiden af rådhuset.

Standerne kan benyttes af alle borgere med el- eller hybridbil på alle tider af døgnet. 

Det er firmaet Clever, der står for standerne, men du kan tanke strøm, uanset hvilket selskab du normalt har abonnement hos.

Sådan tanker du strøm

Nøglebrik:

Hold din Clever Go nøglebrik hen over displayet. Når brikken er registreret, kan du lade. Har du ikke en nøglebrik, kan du købe den på www.clever.dk

Clever app:

Hent Clever appen på din telefon. Når du har appen, kan du styre hele ladningen derfra, og det er også gennem appen, at du betaler for den strøm, du putter på din bil. Du kan betale med ApplePay, MobilePay eller med kreditkort. 

Plads til optankning

Pladserne foran standerne er forbeholdt el- og hybridbiler. Vi opfordrer desuden til, at du flytter din bil til en almindelig parkeringsplads, når du er færdig med at oplade den.

Du finder mere information om opladning på www.clever.dk 

Billeder

Du kan tanke strøm på din el- eller hybridbil hele døgnet ved rådhuset i Frederiksværk.
Du kan tanke strøm på din el- eller hybridbil hele døgnet ved rådhuset i Frederiksværk.
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum