Bauer Media

Kvinderne overtager dj-pulten, når The Voice fredag og lørdag sørger for rytmerne til dansegulvet.

Del

The Voice samler den 11. og 12. marts en stribe af Danmarks bedste kvindelige dj’s i programmet “The Voice In The Mix - Female Take Over”. Der er nemlig flere og flere dygtige kvindelige dj´s og de skal frem i lyset.

Radioprogrammet ”The Voice In the Mix – Female Take Over” afspejler klubscenen og ikke mindst den elektroniske musik og sætter fredag og lørdag fokus på kvindelige dj’s fra både ind og udland. Redaktør på programmet Chriz ser frem til endnu et event med kvinderne i fokus.

”Jeg glæder mig over at se, at der i et mandsdomineret dj-miljø stadig dukker flere og flere dygtige kvindelig dj's op. Vi har en stor diversitet i vores line up, som repræsenterer både upcomings og etablerede dj’s fra ind og udland og alle med et højt fagligt niveau. Det er mit håb at dette event kan inspirere til at vi får endnu flere nye kvindelige dj-talenter i fremtiden”. Siger redaktør Chriz:

”The Voice In the Mix – Female Take Over” skruer altså op for rytmerne på dansegulvet den 11.og 12. marts fra klokken 20 til 22 begge dage og det bliver med de fire danske dj’s Aviaja, Ploy, Rikke Darling og Muri. Netop Muri har udgivet egen musik. Blandt andet singlerne “Dumb” og “Fallin” og hun glæder sig meget.

“Det er noget helt specielt at skulle spille sammen med tre danske kvindelige dj’s. Jeg sætter en kæmpe ære i at få lov til at vise, at der er masser af kvindeligt dj-talent i Danmark”, lyder det fra Muri, som bakkes op af de tre andre dj´s Rikke Darling, Ploy og Aviaja.

”Jeg synes det er superfedt at samle en masse dygtige kvindelige dj’s og producere fra hele verden, og vise at vi sagtens kan følge med vores mandlige kollegaer i branchen”, lyder det fra Rikke Darling, der både er dj og musikproducer og kan også opleves på Magicbox-scenen på dette års Tinderbox festival

“Det er skønt, når initiativer som dette ser dagens lys og jeg glæder mig vildt meget til at vise hvor langt jeg er nået i min rejse som dj”. Siger Ploy, der er en af de nye kvinder i branchen.

"Vi har formået at samarbejde med musikbranchen i løbet af det sidste halve års tid og vi kan mærke en stor villighed til samarbejde. Vi fejrer alt det vi har opnået for kvinder og kønsminoriteter både her i DK, men også globalt og vi håber at dette forbliver sustainable og ikke kun er en fase. Jeg glæder mig helt vildt til at spille et set for jer i The Voice In The Mix, så lyt med, når jeg fyrer op for alle de dygtigste kvindelige artister jeg kender”, fortæller Aviaja, der er en del af kollektivet Future Female Sounds.

Udover de fire danske dj´s, så kan du også opleve verdensstjernerne Nervo, Rebecca og Fiona i ”The Voice In the Mix – Female Take Over” fredag den 11. marts og lørdag den 12. marts fra klokken 20.00-22.00.

The Voice In The Mix er et ugentligt program på radiostationen The Voice. Programmet sendes landsdækkende hver fredag og lørdag aften kl. 20-22.

Billede vedhæftet af Muri (fotograf: Maja Lumholt)

Nøgleord

Kontakter

Hvis I har spørgsmål e.l. er I meget velkomne til at kontakte programchef på NOVA, Mikkel Westerkam, på 20 48 09 29 eller mikkel.westerkam@bauermedia.dk.

Billeder

Information om Bauer Media

Bauer Media
Mileparken 20A
2740 Skovlunde

http://bauermedia.dk/

The Voice ejes af Bauer Media, som også står bag radiostationerne NOVA, Radio 100, myROCK, Radio Soft og Pop FM, samt den digitale platform RadioPlay/Radioplay Premium (web og app). Med mere end 2 millioner lyttere hver uge er Bauer Media førende indenfor kommerciel radio.

Følg pressemeddelelser fra Bauer Media

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Bauer Media

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum