Danske Spil A/S

Kvindelandsholdets scoring i sidste minut sikrer grønlandsk kæmpegevinst

Del

En Oddset-spiller vekslede i går 100 kroner til knap 200.000 kroner med vild kupon.

Sara Thrige Andersens scoring til 7-0 i det 89. minut af det danske kvindelandsholds ydmygelse af Malta viste sig at være virkelig vigtig for en Oddset-spiller fra Grønland.

Den forudseende kunde hos Danske Spil havde nemlig oddset på mindst 7 mål i landskampen. Og kampen var med til at sikre Oddset-spilleren en gevinst udover det sædvanlige. På en kupon med hele 21 kampe, hvor alle sammen skulle gå hjem, før gevinsten kom i hus.

- Det kan godt være, at vinderen primært har spillet på favoritter og odds, der ligger på 2 og derunder, men det er helt vildt, at en kunde vinder på en kupon med så mange kampe, siger Daniel Jensen, der er oddssætter i Danske Spil.

De 21 kampe gav et samlet odds på knap 1.967,10, hvilket blev til en gevinst på 196.710 kroner, da Oddset-spilleren havde sat 100 kroner på kuponen.

- Vi udbetaler regelmæssigt høje gevinster, men det er meget sjældent, at gevinsterne kommer så højt op. Og det er meget sjældent, at der bliver spillet på så mange kampe og så mange forskellige sportsgrene, fortæller Daniel Jensen.

Hovedparten af kuponen udgøres af fodboldkampe fra Europa League og Conference League, men vinderen har også forudset udfaldet af en række ishockeykampe i både Danmark og Rusland.

- Der er ikke så meget andet end at sige: ”Det er virkelig godt oddset”. Og så skal der da også lidt held til, pointerer oddssætter Daniel Jensen.

Den vilde vinderkupon blev spillet i supermarkedskæden Pisiffik i Nuuk.

Yderligere info:
-Michael Ørtz Christiansen, presserådgiver i Danske Spil, mail: mioc@danskespil.dk, tlf: 61334230
-Daniel Jensen, oddssætter i Danske Spil, mail: danj@danskespil.dk, tlf: 28602489

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum