Danske Spil A/S

Kvinde fra Skovlunde vinder 100.000 på skrabelod

Del

En kvinde i slutningen af 20’erne vandt forleden den helt store gevinst på et Mini Quick skrabelod.

”Det var et sindssygt held,” fortæller vinderen, der normalt ellers ikke satser på meget på skrabelod.

”Normalt oddser jeg bare lidt, men så var der lige en 10’er tilbage på kontoen, så jeg tænkte at jeg lige så godt kunne prøve et skrabelod.

Netop den beslutning viste sig at være rigtig fornuftig, for den satsede 10’er blev hurtigt forvandlet til 100.000 skattefri kroner.

”Det er sjovt, for jeg har faktisk snakket med en veninde om, om man nu også kan stole på skrabelodderne på nettet, men det kan man altså”, siger den glade vinder med et smil.

Da den vilde nyhed lige havde lagt sig, var kvinden helt klar om, hvad pengene skal gå til.

”Jeg har indfriet en lille gæld, så har jeg sat nogle af pengene ind på mine børns opsparing og så har jeg investeret resten”

Med Quick skrabelodder fra Danske Spil kan det hurtigt blive en sjovere dag, og hvis du føler dig lige så heldig, kan du spille med gennem Lotto appen og på danskespil.dk. Du kan også købe Mini Quick eller et af vores andre skrabelodder hos en af vores 4400 forhandlere.

Danske Spil ønsker vinderen et stort tillykke.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum