Danske Spil A/S

Kvinde fra Midtsjælland var millionær i to uger uden at vide det

Del

Da en kvinde fra Ringsted Kommune sidste weekend tjekkede sin Lotto kupon, havde hendes mand allerede flere uger forinden spået, at netop den kupon ville være en million værd.

Et par i 70’erne havde læst i lokalavisen, at en stadig ukendt vinder af én million kroner havde købt sin Lotto kupon i deres lokale kiosk, hvor de spiller lørdags Lotto.

”Vi læste, at der var en, der havde vundet i vores område, og med det samme sagde min mand, at det var mig, der havde vundet. Jeg svarede bare, hold nu op, det er det ikke, for jeg vinder aldrig,” fortæller kvinden.

Først 14 dage efter, da hendes 5-ugers kupon skulle fornyes, kørte hun i kiosken. Og manden havde hun lige i hælene, for han var overbevist om, at de ville forlade kiosken som millionærer.

”Inden vi gik ind, siger han igen, ”det er dig, der har vundet den million”. Så indløser jeg kuponen og medarbejderen bag disken siger så, at beløbet er for højt til at han kunne udbetale det, og så begynder min mand og jeg bare at ryste,” siger kvinden.

En uhyggelig god, præcis mavefornemmelse
Hvad hun troede var en gevinst på 60 kr. blev hurtigt til meget mere, og det hele havde hendes mand simpelthen spået to uger forinden.

”Jeg ved heller ikke, hvordan han har vidst det. Han siger han har kunne mærke det i maven. Vi havde næsten været oppe og skændes om det, for jeg troede bare ikke på det,” fortæller kvinden med et grin.

Om mandagen blev hele familien samlet, champagnen blev poppet og der blev bestilt pizza, som de alle kunne fejre den glædelige nyhed med.

”Vi er begge pensionister, så vi skal bruge penge på at rejse, for det har vi ikke gjort længe. Ja, og så har vi lige et badeværelse, der også skal renoveres,” slutter hun glad.

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum