DANA - A-kasse for selvstændige

Kun få selvstændige klar til persondataforordning

Del

Ifølge en ny undersøgelse foretaget blandt 1.000 selvstændige erhvervsdrivende er det langt fra alle, der er klar til persondataforordningen, eller GDPR, der træder i kraft i dag d. 25. maj.

To ud af tre selvstændige ved enten intet eller kun lidt om den kommende forordning, og næsten halvdelen har intet foretaget sig i den forbindelse.

På samme måde er cirka halvdelen af de selvstændige erhvervsdrivende ikke klar over, om deres virksomhed lever op til forordningen.

”Vi har sammen med vores samarbejdspartner Advodan det seneste års tid afholdt en række arrangementer om persondataforordningen, og hvad den betyder for selvstændige erhvervsdrivende. Jeg synes, det er overraskende, at der er så mange, der endnu ikke har taget stilling og sat sig ind i tingene. Men det handler jo om, at selvstændige erhvervsdrivende hele tiden har masser af bolde i luften og det er måske ikke den første, man griber,« siger Bendt Nolsøe, der er salgs- og marketingchef i DANA.

Han råder dog folk til at sætte sig ind i emnet.

”Selv om fristen allerede er nået for, hvornår det hele skulle være på plads i forhold til GDPR, er det aldrig for sent. Jeg vil helt klart anbefale, at man sætter sig ind i emnet, for ellers kan det blive en bekostelig affære. Bøden kan faktisk risikere at løbe op i hele fire pct. af virksomhedens totale omsætning,« fastslår Bendt Nolsøe.

Kontakter

Salgs- og marketingchef Bendt Nolsøe: 5218 7798

eller

Pressekonsulent: Nikolaj Henum: 2141 9816

Billeder

Uddrag fra undersøgelse
Uddrag fra undersøgelse
Download
Uddrag fra undersøgelse
Uddrag fra undersøgelse
Download
Uddrag fra undersøgelse
Uddrag fra undersøgelse
Download
Uddrag fra undersøgelse
Uddrag fra undersøgelse
Download

Information om DANA - A-kasse for selvstændige

DANA - A-kasse for selvstændige
DANA - A-kasse for selvstændige
Kirke Værløsevej 34
3500 Værløse

Om undersøgelsen

Undersøgelsen er gennemført af DANA blandt cirka 1000 selvstændige erhvervsdrivende
Undersøgelsen er gennemført i perioden 22. maj - 25 maj 2018
Undersøgelsen er gennemført elektronisk ved hjælp af programmet Enalyzer
For at få undersøgelsen tilsendt venligst skriv til nikolaj.henum@virkkom.dk


DANA er a-kassen for selvstændige. DANA har i dag cirka 25.000 medlemmer. Ud over at være et forsikringsprodukt for selvstændigt erhvervsdrivende i tilfælde af ledighed, tilbyder DANA også dets medlemmer en række andre ydelser så som netværksmøder, foredrag og kurser til brug for at få succes som selvstændig 

Følg pressemeddelelser fra DANA - A-kasse for selvstændige

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DANA - A-kasse for selvstændige

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum