Det Kongelige Teater

Kulturnatten på Det Kongelige Teater

Del

Quiz med balletbørnene, fællessang med teatrets skuespillere og 200 års dansk operahistorie sunget på 30 minutter. Igen i år vil Det Kongelige Teater været spækket med særlige oplevelser på Kulturnatten.

Foto: Agnete Schlichtkrull
Foto: Agnete Schlichtkrull

Den 13. oktober indledes efterårsferien traditionen tro med, at hele København omdannes til en stor legeplads af kulturelle tilbud. Igen i år åbner Det Kongelige Teater dørene og er med til at gøre Kulturnatten til noget helt særligt. På Det Kongelige Teater vil der være masser af aktiviteter for både store og små.

Både i Operaen, Skuespilhuset og på Gamle Scene vil der være fuldt gang i den hele aftenen. I Operaen kan man på Store Scene få et indblik i 200 års dansk operahistorie sunget på 30 minutter af Det Kongelige Operakors kvinder og udvalgte operasolister præsenteret af operasolist Simon Duus. På Takkelloftet viser de operastuderende deres arbejde med stemmer og sceniske arbejde, ligesom der er minirundvisninger til operahusets indre gemakker.

I Skuespilhuset vil der være mulighed for at få genopfrisket nogle gamle kendinge fra Højskolesangbogen til fællessang i foyeren, mens man på scenerne i huset kan få smugkig af både sceneprøver og læseprøver fra nogle af de kommende forestillinger.

På Gamle Scene vil der især være aktiviteter for børn og barnlige sjæle. Her kan man bl.a. quizze med balletbørnene om, hvordan det er at gå på Det Kongelige Teaters Balletskole, og så vil der være rig lejlighed for at opfylde sine klæd-ud-drømme og hoppe i et af teatrets mange, sjove kostumer.

Kulturnatten har eksisteret siden år 1993 og er Københavns største endagsbegivenhed. Her åbner 260 kultursteder dørene for mere end 100.000 besøgende. Til Kulturnatten smelter Københavns kulturliv sammen til ét stort slaraffenland af uforglemmelige oplevelser, og dem vil vi på Det Kongelige Teater gerne være med til at give.

Kulturnatten foregår fra kl. 18 – 22, og man kan frit deltage i alle aktiviteterne til Kulturnatten med et Kulturpas, som kan købes på kulturnatten.dk.

Læs mere om aktiviteterne til Kulturnatten på Det Kongelige Teater.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Foto: Agnete Schlichtkrull
Foto: Agnete Schlichtkrull
Download

Information om Det Kongelige Teater

Det Kongelige Teater
Det Kongelige Teater
Postboks 2185
1017 København K

33 69 69 33http://kglteater.dk/

Følg pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

Skriv dig op her og modtag pressemeddelelser på mail. Indtast din mail, klik på abonner og følg instruktionerne i den udsendte mail.

Flere pressemeddelelser fra Det Kongelige Teater

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter, og finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum