Ishøj Kommune

Kulturium Bibliotek holder åbent under udbedring af vandskade

Del

En vandskade på Kulturium Bibliotek i Ishøj i september er nu i gang med at blive udbedret, men udover lidt ekstra rod og støj er biblioteket åbent som normalt under udbedringsperioden. Der vil dog forekomme aflysninger og ændringer i visse arrangementer

Kulturium Bibliotek i Ishøj blev natten til den 13. september udsat for vandskade, hvilket medførte, at store mængder vand kom ned gennem loftet i børneafdelingen.

Mængden af vand var så stor, at i omegnen af 95% af bibliotekets samlede gulvareal blev oversvømmet. Både dele af loftet, gulvet, gipsvægge, inventar og hele 2.414 bøger blev skadet af vandet.

Skaden er nu i gang med at blive udbedret, så biblioteket igen kan blive lige så besøgsvenlig som før vandskaden.

Åbent i hele udbedringsperioden

Biblioteket har nu en plan for udbedringen af skaderne klar, hvor biblioteket kan holde åbent i hele udbedringsperioden.

Arbejdet kan dog ikke udføres helt uden gener, og de besøgende vil opleve lidt mere rod og støj end de har været vant til.

Den foreløbige tidsplan for udbedring af vandskaden er, at der i uge 43-45 bliver udbedret vægge og lofter med start i børnebiblioteket. Herefter udbedres gulve fra uge 46.

Dette betyder at visse arrangementer i perioden vil være aflyst. De besøgende opfordres til at holde øje med bibliotekets hjemmeside, ishojbib.dk, som løbende vil blive opdateret med evt. ændringer i arrangementer.

Kulturium Bibliotek glæder sig til at byde besøgende velkommen på biblioteket under udbedringsperioden og håber på forståelse for de gener udbedringsarbejdet må medføre.

Kontakter

Line Nørregård Larsen, kommunikationsmedarbejder i Kulturium: lilla@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum