Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Kultur- og Fritidsforvaltningen henter ny administrerende direktør internt i Københavns Kommune

Del

Den 1. maj 2022 tiltræder Søren Tegen Pedersen som ny administrerende direktør i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Søren har de seneste 7 år været plandirektør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune.

”Søren kender København ud og ind og navigerer sikkert og kompetent i samspillet mellem politikere og forvaltning. Og Søren har humor og vid. Jeg er rigtig glad for, at Søren kommer med så stærkt et fundament, og jeg glæder mig til at samarbejde med Søren om udviklingen af Københavns kultur- og fritidsliv til gavn for københavnerne”, siger kultur- og fritidsborgmester Mia Nyegaard.

Københavns Borgerrepræsentation har i dag godkendt at ansætte Søren Tegen Pedersen som ny administrerende direktør for de knap 1600 ansatte i Kultur-og Fritidsforvaltningen i Københavns Kommune.

50-årige Søren Tegen Pedersen kommer fra en stilling som plandirektør i Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune og tiltræder sit nye job den 1. maj 2022.

Den nye administrerende direktør er uddannet cand.mag. i historie og har bred erfaring fra både centraladministrationen og Københavns Kommune.

Før Søren Tegen Pedersen kom til Københavns Kommune, har han bl.a. været afdelingschef i Miljøministeriets departement, vicedirektør i Energi- og Byggestyrelsen samt vicedirektør i Erhvervs- og Byggestyrelsen.

Søren Tegen Pedersen siger om sit nye job:

”Kultur- og fritidsområdet er byens puls og danner rammen om fællesskaber, oplevelser og et by- og hverdagsliv, der er med til at gøre København til en af de bedste byer at bo, leve og arbejde i.

Jeg glæder mig til at blive en del af holdet i Kultur- og fritidsforvaltningen. Der er store ambitioner på kultur- og fritidsområdet. Vi skal både udvikle og forny, levere god og sikker drift til borgerne og sikre en professionel politisk betjening. Og ikke mindst sikre et godt og tæt samarbejde med de mange foreninger, partnere og borgere der er helt afgørende for et levende kultur- og fritidsliv i bevægelse.”

Kultur- og Fritidsborgmester Mia Nyegaard (B) siger om valget af Søren Tegen Pedersen:

”Jeg glæder mig til at få Søren Tegen Pedersen på holdet i Kultur- og Fritidsforvaltningen. Søren har stået i spidsen for mange store projekter og byggerier i Københavns Kommune, og han har et skarpt blik for både den politiske proces og for involveringen af interessenter og borgere – det glæder vi os til nu at få gavn af”, siger Mia Nyegaard.

Direktionen i Kultur- og Fritidsforvaltningen består fra 1. maj 2022 dermed af administrerende direktør Søren Tegen Pedersen, ressourcedirektør Lars Laustrup og drifts- og udviklingsdirektør Esben Danielsen.

Kontakter

Spørgsmål kan rettes til:
Kultur- og Fritidsforvaltningens pressetelefon på 3366 2345

Billeder

Information om Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen
Rådhuspladsen 1
1599 København V

+45 33 66 33 66https://www.kk.dk/kff

Kultur- og Fritidsforvaltningen i Københavns fornemmeste opgave er at samarbejde med københavnerne om at skabe en by, der lever og udvikler sig.

Følg pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Københavns Kommune Kultur- og Fritidsforvaltningen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum