Halsnæs Kommune

Kortvarig spærring af Peder Falsters Vej og del af Nørregade

Del

I Frederiksværk vil den del af Nørregade, som løber fra Syrevej til Peder Falsters Vej samt selve Peder Falsters Vej være spærret den 12. og 13. juli grundet vejarbejde.

Der har længe været gang i vejarbejdet omkring Nørregade og Peder Falsters Vej i Frederiksværk. Et af formålene med projektet bag vejarbejdet er at nedsætte hastigheden på strækningen. Derfor er svinget blevet lavet skarpere, vejen er blevet indsnævret, og der er kommet flere brostensbånd i belægningen på vejen.

Nu lakker vejarbejdet mod enden, og den sidste del afsluttes i næste uge. Mandag og tirsdag den 12. og 13. juli skal der lægges slidlag, og her vil Nørregade være spærret fra Syrevej og frem til Nørregade bliver til Peder Falsters Vej. Peder Falsters Vej er ligeledes spærret i denne periode. Der er sat omkørselsskilte op i området, som informerer om alternative ruter.

Onsdag den 14. juli bliver der lavet striber på vejbanen. Dette gøres, mens trafikken kører. Der vil derfor ikke være spærret, men der kan forekomme lidt gener for trafikanterne denne dag.

Når vejarbejdet er afsluttet, vil lysreguleringen, der har været på strækningen den seneste tid, blive fjernet.

Både arbejdet med det sidste slidlag og afstribning er afhængigt af vejret, og derfor er datoerne for den sidste del af arbejdet med forbehold herfor. Hvis der bliver behov for at udskyde arbejdet grundet dårligt vejr, vil det blive meldt ud på Halsnæs Kommunes hjemmeside.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum