Lånio.dk

Korrektion: Ny data: Frederikshavn Kommune huser flest svindlere

Del

Lånio.dk er i dag blevet gjort opmærksom på, at der i pressemeddelelsen d. 9.4 kl. 8:40 er har været en fejl i udregningen. Fejlen bested i at, vi har udregnet antallet af sigtelser på baggrund af indbyggertallet i byerne i stedet for kommunerne. Lånio.dk beklager derfor og trækker pressemeddelelsen tilbage, indtil vi har udbedret fejlen.

Nøgleord

Kontakter

Information om Lånio.dk

Lånio.dk
Lånio.dk
Høffdingsvej 34
2500 Valby

38 41 03 02https://www.xn--lnio-qoa.dk/
Lånio.dk er til for at gøre det nemmere for brugere at finde det bedste lån. Det kan umiddelbart være uoverskueligt at finde frem til det billigste lån, som passer bedst til dine behov, da der er mange banker og låneudbydere. Lånio.dk hjælper dig ved at samle lånetilbudene i én online låneformular. Hermed sammenligner vi lån, og finder det bedste til dig - helt gratis og uforpligtende.

Følg pressemeddelelser fra Lånio.dk

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lånio.dk

Sådan regner du dig ud af lånefælderne24.9.2019 09:27:17 CESTPressemeddelelse

Efter den seneste tids kritik af kortfristede kviklån har Lånio.dk udpeget 5 specifikke faresignaler, som forbrugere skal holde øje med i forbindelse med optagelse af lån. Et kviklån på 5.000 kr. kan hurtigt ende med at koste mere end 10.000 kr., hvis ikke du ved, hvad du skal være opmærksom på. Hos flere låneudbydere er det nemlig svært at gennemskue lånevilkårene. Derfor kan det være risikabelt at bevæge sig ud på lånemarkedet i 2019.

Det mørke Jylland lyser op, når du skal finde attraktive steder at bygge nyt hus17.9.2019 09:09:52 CESTPressemeddelelse

Hvis du vil bygge et nyt hus, kan det betale sig at kigge mod Jylland, viser en ny undersøgelse fra Lånio.dk. I Jylland ligger flere af de mest attraktive kommuner for nybyggere målt på, hvor mange penge der er til rådighed til at købe en byggegrund for og antal byggegrunde til salg. Region Midtjylland står eksempelvis for 33% af antal solgte byggegrunde og regionen har samtidig 34% af landets samlede byggegrunde til salg.