Halsnæs Kommune

Kør Halsnæs Rent - og tag skraldet med

Del

Halsnæs Kommune inviterer alle trafikanter til at være med til at køre Halsnæs rent. Det er godt for miljøet - og så kan du blive en vinder!

Tag dit skrald med dig - og bliv en vinder!
Tag dit skrald med dig - og bliv en vinder!

Ispapir, brugte burgerbakker, tomme juicekartoner og kaffebægre kan du bare tage med dig, når du er på farten. Det er godt for miljøet, når skraldet ender i skraldespanden og ikke i naturen.

Konkurrence med 100 præmier

Lige nu sætter Halsnæs Kommune en flot præmie på højkant til dig, der tænker på naturen. Du kan vinde en lækker affaldsbeholder til bilen - lige til at montere på nakkestøtten. Værdi 200 kr. 

Vi har indkøbt en masse beholdere, så du har en god chance for at vinde.

1. præmien er en affaldsbeholder fyldt med spiselige lækkerier til en værdi af 700 kr. 

Kampagnen er aktiv hele efteråret 2020.

Sådan deltager du

For at være med skal du udfylde konkurrencefolderen og sende den ind. 

Du finder konkurrencefolderen på dette link.

Print folderen og sæt krydser i de hvide felter på folderens venstre side.

Du kan aflevere din besvarelse på en af følgende måder:

  • Tag et billede af siden med din mobiltelefon og send billedet til mobilnummer 51 42 07 10 (Natur & Miljø, Halsnæs Kommune). 
  • Send billedet med mail til Halsnæs Kommune på adressen mail@halsnaes.dk, att. Natur & Miljø.
  • Aflevér den udfyldte folder i Halsnæs Kommunes døgnåbne postkasse på rådhuset i Frederiksværk. 

Svar så godt du kan - og du er med i konkurrencen.

Held og lykke - og velkommen til et renere Halsnæs!

Kampagnestreamer for Kør Halsnæs Rent.

Billeder

Tag dit skrald med dig - og bliv en vinder!
Tag dit skrald med dig - og bliv en vinder!
Download
Kampagnestreamer for Kør Halsnæs Rent.
Kampagnestreamer for Kør Halsnæs Rent.
Download

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Bliv vaccineret mod influenza2.10.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Vintertid er influenzatid. Vil du beskytte dig mod influenza, kan det være en god idé at blive vaccineret. Er du ældre, kronisk syg eller på anden måde særligt udsat, kan du blive vaccineret gratis. Sundhedsstyrelsen anbefaler, at du lader dig vaccinere mod influenza, hvis du tilhører en risikogruppe - også selvom du føler dig sund og rask. Er du i risikogruppen, er du også i særlig risiko for at få et alvorligt sygdomsforløb, hvis du smittes med COVID-19. Derfor er vaccination mod influenza særligt vigtig i år. Du kan læse mere på linket her. På linket kan du også læse om, hvem der er omfattet af den gratis vaccination.

Nu kan du få udbetalt indefrosne feriepenge30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Du kan nu få udbetalt op til tre uger af dine indefrosne feriepenge. Feriepengene har du optjent, hvis du har været lønmodtager i perioden 1. september 2019 til 31. marts 2020. Modtager du offentlige ydelser, vil de ikke blive påvirket, hvis du vælger at få udbetalt dine tre ugers feriepenge nu. Offentlige ydelser er for eksempel kontanthjælp, sygedagpenge, fleksløntilskud, ressourceforløbsydelse eller ledighedsydelse. Du får udbetalt dine indefrosne feriepenge via Borger.dk. Hvis du ikke ønsker at få udbetalt dine indefrosne feriepenge, bliver de stående hos Lønmodtagernes Feriemidler, indtil du når pensionsalderen. Du kan læse mere om ordningen på linket her til Borger.dk.

Budgetforlig på plads i Halsnæs30.9.2020 00:00:00 CESTPressemeddelelse

Et enigt byråd har indgået forlig om budgettet for de næste fire år i Halsnæs. Forliget betyder blandt andet, at der vil blive foretaget store investeringer i velfærden særligt til gavn for kommunens børn, unge og ældre. Det er Socialdemokratiet, Venstre, Dansk Folkeparti, SF og Enhedslisten, som har indgået en budgetaftale for 2021-2024, og dermed står samtlige 21 mandater bag aftalen. For forligspartierne har det især været vigtigt at prioritere borgernes velfærd. Derfor vil børn, unge og ældre i de kommende år opleve, at der bliver flere penge til blandt andet bedre normeringer i daginstitutioner og mere personale på kommunes plejecentre. På dagtilbudsområdet bliver det tilført 1,6 mio. kr. ekstra til bedre normeringer. Et område hvor der også sidste år blev tilført ekstra midler. På skoleområdet skal overgangen fra daginstitution til skole styrkes. Derfor er der afsat 3,9 mio. kr. til ekstra personale, som i en overgangsperiode skal hjælpe børnene med at finde sig til rette i de ny

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum