Ishøj Kommune

Kom til Store Spilledag i Ishøj

Del

Den 28. januar mellem kl. 11 og 15 byder Kulturium på masser af sjove aktiviteter med fokus på brætspil, bingo og ’Just Dance’. Du kan også designe dit helt eget spil eller løse et mysterium sammen med andre. Kig forbi biblioteket, musikteatret eller begge steder

Kan du lide at spille spil? Har du lyst til at prøve nogle spil, du ikke kender? Så er der en oplagt mulighed på Store Spilledag i Ishøj. Her vil Kulturiums personale og andre spilguider hjælpe dig og lære fra sig. Det bliver også muligt at deltage i små turneringer.

Just Dance

Vil du gerne bevæge dig lidt, så besøg aktivitetsrummet på biblioteket kl. 11-12. Her kan du via Nintendo Wii eller Youtube deltage i aktiviteten ’Just Dance’. Det bliver sjovt!

Bingo med præmier

Bingospil er altid spændende. Hvem mon først får en række? Og derefter to rækker og pladen fuld. Kom og spil med kl. 12.30 eller 13.45.

Brætspil og simultanskak

På biblioteket er stillet fem-seks forskellige spil op, og der bliver givet instruktion, hvis du ikke kender dem i forvejen. Deltag eventuelt i en lille turnering, hvor flere dyster mod hinanden.

I musikteatret kan du spille skak. Dygtige skakspillere fra Ishøj Skakklub vil være til stede hele dagen og lære dig spillet, eller du kan som erfaren skakspiller komme og give dem modstand eller bare spille for sjov.

Fra kl. 13 er der mulighed for at spille mod stormester Carsten Høi. Han spiller simultanskak i et par timer, dvs. at han spiller mod flere på én gang.

Spildesign

Er du over ni år, kan du deltage i en fire timers aktivitet, hvor du designer dit helt eget spil med hjælp fra en dygtig instruktør. Denne aktivitet kræver tilmelding, da der er plads til højst syv deltagere. Tilmeld dig på kulturium.dk/biblioteket.

Løs et mysterium

I stil med escape room kan du her hjælpe med at finde aftenens premierefilm, som er forsvundet. Det er ikke så godt, for der er helt udsolgt. Du kan sammen med andre via ledetråde løse mysteriet og forhåbentlig finde filmen. Aktiviteten foregår i musikteatret kl. 11, 12, 13 og 14. Den varer ca. 20 minutter.

Alt er gratis denne dag, du møder bare op. Det vil være muligt at købe sandwich og drikkevarer.

Kontakter

Kulturium Musikteater og Bibliotek: Tlf. 6193 6430

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum