Ishøj Kommune

Kom til nytårskoncert og 30-årsjubilæum i Ishøj

Del

Michala Petri og Lars Hannibal giver koncert i Kulturium Musikteater i Ishøj den 8. januar 2022 kl. 15. Her kan du være med til at fejre det nye år med et gratis glas bobler og nyde denne duo, som samtidig markerer deres 30-årsjubilæum

Petri/Hannibal er en fast del af det internationale og danske musikliv. Siden 1992 har de spillet over 2.000 koncerter i hele verden - fra New Yorks Lincoln Center, Shanghai Concert Hall, Suntory Hall i Tokyo og Londons South Bank til små koncerter i intime rammer.

Et af deres særkender er en kombination af højt musikalsk niveau og en ligefrem og uhøjtidelig koncertform. Ud fra den tanke at klassisk musik er forståelig for alle, kommer de med små introduktioner til det særlige ved de enkelte værker, og programmerne byder altid på både genkendelighed og udfordringer.

Spiller med atmosfæren

Når man som Petri og Hannibal har nået den musikalske modenhed og tekniske overlegenhed, flytter fokus sig uvægerligt. Ud i rummet, ud i salen. Og det i en sådan grad at kontakten til publikum nærmest er håndgribelig. De fanger atmosfæren og spiller med den, og derfor er en koncert med denne duo en oplevelse udover det almindelige. Én af den slags oplevelser, hvor publikum føler, at der er blevet slået nogle strenge an inde i dem selv.

Med den største respekt for musikken og koncertformen evner Michala Petri og Lars Hannibal at frembringe den naturlige afslappethed, som er en forudsætning for en helt åben modtagelse og oplevelse af musikken.

På jubilæumsturnéen kan du høre et varieret program med kendt og ukendt, som bevæger sig rundt i alle stemninger: Let, sørgmodigt, virtuost, alvorligt, meditativt, gammelt og nyt. Fælles for det hele er kommunikationen mellem alle i rummet og oplevelsen af øjeblikket. Der vil være musik af bl.a. Bach, Händel, Vivaldi, Carl Nielsen, Grieg og Piazzolla.

Billet til denne koncert koster 195 kr. Har du meldt dig ind i den helt nye Kulturium Koncertklub, koster en billet kun 100 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum