Ishøj Kommune

Kom til koncert med Maria Montell i Ishøj Kultur Café

Del

Maria Montell er aktuel med danske popsange om kærligheden til livet og om alt det, der er mellem himmel og jord. Oplev hende live den 13. april kl. 20 i Ishøj Kultur Café

Den danske sangerinde og sangskriver er blevet 48 år og har udgivet ni albums, hvoraf det nyeste ”Soy Maria” netop er udkommet. Her viser hun, at hun har en stilsikker sans for bossa nova og tresserpop. Hun er en ener i dansk musik og ved præcis, hvem hun er, og hvad hun kan.

Tidligere er Maria Montells musik beskrevet som pop, folk, bossa nova og jazz krydret med et lille stænk af 70’er-retro, ligesom nogle mener, at Maria rammer en blanding af Lisa Ekdahl og Monica Zetterlund. Det betyder, at hun appellerer til et bredt publikum, og at alle vil få noget for pengene til koncerten i Ishøj.

På livescenen har Maria en benhård kerne med sig bestående af etablerede og prominente navne fra den danske musikscene gennem de seneste 20 år, nemlig Bastian Sjelberg, Hannibal Gustafsson og Carsten Skov.

Billetter koster 195 kr. i forsalg og kan købes på Billetlugen.dk eller i Kultur Caféens billetsalg på Ishøj Østergade 28. Medlemmer af KulturCaféens Venner kan købe billet til 175 kr.

Kontakter

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum