Dansk Magisterforening

Kom til klimavalgmøde med folketingskandidaterne

Del

Dansk Magisterforening, Danmarks Naturfredningsforening og Så er det nu inviterer til vælgermøde tirsdag den 14. maj i Kulturhuset Islands Brygge.

Ekstreme vejrfænomener og manglende håndtering af klimaforandringerne er i dag de største trusler mod verden, lød det for nyligt fra World Economic Forum.

For mange klimaforskere kommer det ikke som den store nyhed. Den største overraskelse er nok, hvor vanskeligt det fortsat er at få klodens politikere til at skride til handling.

Kun få partier har her frem mod folketingsvalget lanceret konkrete og ambitiøse bud på, hvordan vi sikrer en bæredygtighed fremtid mod klimaudfordringerne.

Danmarks Naturfredningsforening og Dansk Magisterforening vil i samarbejde med klimainitiativet Så er det nu have politikerne til at lytte til klimaforskerne og til borgerne, der har set realiteterne i øjnene og som har visioner for fremtiden.

Derfor inviterer vi tirsdag den 14. maj til valgdebat og klimasamtale med folketingskandidaterne. Debatten foregår i Kulturhuset Islands Brygge kl. 17.30 -19.30

Vi vil derfor skabe en samtale og en politikerinddragelse, som sigter efter at forpligte politikerne til at levere grønne handlinger fra starten af næste valgperiode.

Den grønne omstilling skal højt på valgkampens dagsorden, så vi får et Folketing, der kan levere grøn omstilling nu.

Det forventede politikerpanel består af:
• Pelle Dragsted, Enhedslisten
• Paw Karlslund, DF
• Mette Reissmann, S
• Carl Valentin, SF
• Nikolaj Bøgh, K

Efterfølgende vil der være mulighed for at fortsætte klima-samtalen videre over grønne drikkevarer og blive en del af grønne netværk.

Har du ikke mulighed for at være til stede under arrangementet, vil det blive live-streamet på DM’s Facebook-side.

Arrangementet er gratis, og som journalist er det ikke nødvendigt med tilmelding.

Nøgleord

Kontakter

Information om Dansk Magisterforening

Dansk Magisterforening
Dansk Magisterforening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

38 15 66 00https://www.dm.dk/

Følg pressemeddelelser fra Dansk Magisterforening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Magisterforening