Ishøj Kommune

Kom til foredrag med forfatter Karen Fastrup

Del

Tirsdag den 30. april kl. 19 byder Biblioteksklubben Salonen på KULTURIUM Bibliotek i Ishøj, velkommen til en hyggelig aften med forfatter Karen Fastrup

Karen Fastrup debuterede i 2000 med romanen ’Brønden’, der siden er blevet fulgt af romanerne ’Mine syvogtyve sansers elskede’, ’Begravelsen og Udfordringen’ og børnebogen ’Kampen om Syrakus’.

Karen Fastrups anmelderroste forfatterskab har medført adskillige kunstlegater, bl.a. et treårigt arbejdslegat fra Statens Kunstfond. Hendes seneste roman, ’Hungerhjerte’, er nomineret til DR Romanprisen 2019, samt præmieret af Statens Kunstfond som en af de bedste bøger i 2018.

En gribende fortælling

’Hungerhjerte’ er en autofiktiv fortælling, der tager læseren med gennem ned- og opture. En åben og ærlig fortælling om et broget familiespil, om længslen efter at blive set og elsket, samt om hvordan det hele ramler sammen, når man bliver stillet diagnosen borderline. 

Det er denne medrivende og gribende fortælling, der danner rammerne for samtalen mellem Karen Fastrup, Thomas Tiedje og Anne Munch Terkelsen.

Billetkøb

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Dette kan ske på Kulturium Biblioteks hjemmeside, ishojbib.dk, eller ved at sende en mail til salonen@ishoj.dk

Kontakter

Bibliotekar Thomas Tiedje: ttied@ishoj.dk
Bibliotekar Marianne Träff: mtraf@ishoj.dk

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum