Ishøj Kommune

Kom til foredrag med forfatter Jamal Bendahman

Del

Tirsdag den 10. marts kl. 19 byder Biblioteksklubben Salonen på Kulturium Bibliotek i Ishøj velkommen til en hyggelig aften med forfatter Jamal Bendahman

Mød Ishøj-forfatteren Jamal Bendahman og hør ham fortælle om sin anmelderroste debutroman ”Ash-Shaheed (Vidnet)”.

Jamal Bendahman præsenterer os for litteratur, film, musik og kunst, som har inspireret ham i arbejdet med sin bog, og fortæller om de forhindringer, man kan støde på, når man som debuterende forfatter har anden baggrund end dansk.

Jamal Bendahman er født i Marokko i 1986, opvokset i Ishøj og bosat på Nørrebro.

En dragende fortælling

Romanen handler om den rodløse unge mand Younes, der kæmper med at finde et sted at høre til. Han er vokset op i et religiøst hjem i et socialt boligbyggeri på Vestegnen og drømmer om at blive forfatter, men arbejder som fuldmægtig i Vejdirektoratet.

I fritiden hænger han ud på barer, dater og får i øvrigt tiden til at gå med at skrive på en socialrealistisk novellesamling, der skal kompensere for næsten alt i hans liv.

Men en dag får Younes pludselig en åbenbaring, der ændrer hans liv for altid. En følelse af mening, samhørighed og en vild eufori breder sig i ham, og snart er det klart, at han ikke kan vende tilbage til sit gamle liv - i hvert fald ikke som det samme menneske.

Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig. Dette kan ske på Kulturium Biblioteks hjemmeside, ishojbib.dk

Kontakter

Marianne Träff, bibliotekar, Kulturium Bibliotek : mtraf@ishoj.dk

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum