Halsnæs Kommune

Kom til borgermøde om budget

Del

Halsnæs Kommune inviterer til borgermøde om budget den. 20 september.

Kom og vær med når borgmester Steffen Jensen præsenterer sit forslag til kommunens budget for de næste fire år.

Budgettet bliver fremlagt mandag den 20. september kl. 19 i Gjethuset, Gjethusgade 5 i Frederiksværk.

På borgermødet har borgere, virksomheder, foreninger, brugerråd og andre der interesserer sig for Halsnæs Kommune også mulighed for at stille spørgsmål og gå i dialog med borgmesteren om budgettet for 2022-2025.

Høringsproces

Borgmesterens budgetforslag vil blive første behandlet i Økonomiudvalget og i Byrådet den 16. september, og fra den 17. september bliver forslaget sendt i offentlig høring til og med 1. oktober kl. 8:00.

I den periode har du mulighed for at indsende et høringssvar. Det kan du gøre på e-mail til hoeringbudget@halsnaes.dk. Indkomne høringssvar offentliggøres løbende og vil blive inddraget i den videre proces. 

Anden behandling af budgettet sker den 5. oktober i Økonomiudvalget og den 14. oktober i Byrådet.

Billeder

Information om Halsnæs Kommune

Halsnæs Kommune
Halsnæs Kommune
Rådhuspladsen 1
3300 Frederiksværk

+45 47 78 40 00https://halsnaes.dk/

Halsnæs Kommune er placeret i naturskønne omgivelser i det nordvestlige hjørne af Nordsjælland. Vores motto er: "Halsnæs - rå og autentisk. Her er ikke for fint, og det føles ægte". Kom og vær med!

Følg pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Halsnæs Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum