Furesø Kommune

Kom til borgermøde om Bregnerød Kro

Del

Kom med ideer og holdninger til, hvordan der kan skabes liv ved Bregnerød Kro i fremtiden på et borgermøde på Furesø Rådhus den 28. marts.

Illustration af nyt projekt for Bregnerød Kro af Elgaard Architecture
Illustration af nyt projekt for Bregnerød Kro af Elgaard Architecture

Nu bliver de første skridt til en mulig omdannelse af Bregnerød Kro taget. Furesø Kommune ønsker at få borgernes idéer og forslag til planlægningen af området og holder borgermøde den 28. marts kl. 18.30-20 på Furesø Rådhus. Inden borgermødet er der åbent hus på Bregnerød Kro, hvor man kan komme med indendørs.

Til borgermødet vil det være muligt at tale med Furesø Kommunes forvaltning og det politisk udvalg Plan- og Byudvikling.

”Jeg ser frem til at høre borgergens ideer og forslag. Vi får altid nye perspektiver på vores planlægning, når vi taler med borgerne. Jeg synes også, at ejerens idéer er rigtig interessante”, siger formand for Plan- og Byudvikling, Bettina Ugelvig (A).

”Jeg vil opfordre borgerne til at komme og deltage, så vi på en god måde både bevarer kroens historie og sjæl mest muligt, og samtidig giver den nyt liv. Jeg er spændt på at høre borgernes syn på kroen”, siger næstformand for Plan- og Byudvikling, Egil Hulgaard (C).

Mød ejer og arkitekt

Til borgermødet bliver det også muligt at tale med ejeren af kroen samt arkitekten, der arbejder på projektet og høre de foreløbige tanker bag deres planer.

Borgermødet er en del af offentlighedsfasen, som Plan- og Byudvikling satte i gang den 8. februar 2022. Formålet er at indsamle idéer og forslag som et første skridt, inden kommunen ændrer rammerne for et område i kommuneplanen. I dette tilfælde forventer kommunen at øge bebyggelses­procenten og bygningshøjden for området omkring Bregnerød Kro. Når denne fase er afsluttet, præsenteres de indkomne idéer og forslag for Plan- og Byudvikling, der så tager stilling til, om kommunen skal arbejde videre med et lokalplanforslag.

Tilmelding nødvendig

Interesserede kan tilmelde sig borgmødet her: https://survey.furesoe.dk/LinkCollector?key=HNYGMLG9JNC6

Vil man indsende skriftlige bemærkninger til Furesø Kommune, skal de være kommunen i hænde senest 19. april.

Tid og sted

Borgermøde den 28. marts kl. 18.30-20 på Furesø Rådhus

Åbent hus på Bregnerød Kro den 28. marts kl. 17-18.

Kontakter

Bettina Ugelvig Møller (A)

1. viceborgmester,
Formand for Plan- og Byudvikling
Medlem af Økonomiudvalget

Tlf:7216 5909bum1@furesoe.dk

Egil Hulgaard (C)

Næstformand for Plan- og Byudvikling
Medlem af Kultur, Fritid og Idræt

Tlf:2151 8188efh@furesoe.dk

Billeder

Illustration af nyt projekt for Bregnerød Kro af Elgaard Architecture
Illustration af nyt projekt for Bregnerød Kro af Elgaard Architecture
Download

Information om Furesø Kommune

Furesø Kommune
Furesø Kommune
Stiager 2
3500 Værløse

http://www.furesoe.dk/

Følg pressemeddelelser fra Furesø Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Furesø Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum