3F

Kom med til 3F’s sjette ordinære kongres

Del

3F’s sjette ordinære kongres og delegeretmøde afholdes fra den 24. september til den 29. september i Aalborg Kongres & Kultur Center. Der skal nyvælges en hovedkasserer og en forbundssekretær til forbundsledelsen.

Kongressen åbner lørdag den 24. september kl. 13.00 og ca. kl. 15.50 holder 3F’s formand Henning Overgaard sin beretning for de godt 700 delegerede.

Et hovedtema på kongressen er den voksende gruppe af prekært ansatte kolleger i atypiske jobs – med nultimers-kontrakter eller som tidsbegrænset ansatte, som falske soloselvstændige.

Gæstetalere ved kongressen vil bl.a. være:

  • formand for FH Lizette Risgaard (tirsdag kl. ca. 13.00).
  • formand for Ukraines maritime transportarbejderforbund, Oleg Grygoriuk (søndag kl. ca. 13.45).

Ved kongresvalg til 3F’s forbundsledelse tirsdag eftermiddag genopstiller forbundsformand Henning Overgaard, næstformand Tina Christensen og Søren Heisel, den ene af to forbundssekretærer. Der skal nyvælges en hovedkasserer og en forbundssekretær til forbundsledelsen.

Onsdag er der gruppekonferencer for 3F’s seks medlemsgrupper inden for hhv. industri, transport, byggeri, privat service hotel & restauration, offentlig sektor samt det grønne område.

Torsdag den 29. september har 3F’s a-kasse delegeretmøde i forlængelse af forbundets kongres. Forretningsfører Eva Obdrup holder sin beretning kl. ca. 11.25.

Under kongressen overrækkes følgende priser:

  • Søndag kl. ca. 13.00 overrækkes Basel Kamals mindepris (som påskønnelse for en særlig indsats for integration, inklusion og mangfoldighed i det danske samfund).
  • Tirsdag kl. ca. 9.15 er der prisoverrækkelse til årets tillidsvalgte – en tillidsrepræsentant/arbejdsmiljørepræsentant fra hver region, som har gjort en særlig indsats for kollegerne på arbejdspladsen.
  • Tirsdag kl. ca. 13.15 præsenteres de tre finalister til årets arbejdsplads og vinderen kåres – kun 3F’s medlemmer kan indstille (deres egen arbejdsplads) og en dommerkomite vurderer herefter indstillingerne og besøger de tre nominerede med fokus på arbejdsmiljø, uddannelse mv.
  • Torsdag kl. ca. 14.45 uddeles 3FA-prisen, der går til en eller flere personer, der har gjort en forskel for 3FA’s medlemmer.

Informationer om kongres og delegeretmøde, program, den skriftlige beretning for kongresperioden 2019-22 samt live-streaming fra kongres og delegeretmøde vil være tilgængelig på https://www.3fkongres.dk/

Repræsentanter for medierne er velkomne til at overvære hele eller dele af kongressen og delegeretmødet.

Det vil være en stor hjælp i forhold til de praktiske forhold og lette ens adgang ved kongressen (udlevering af personligt adgangskort), hvis man på forhånd melder sin ankomst (navn, medie og hvilke dage, man forventer at være til stede).

Det gøres ved at sende en mail til pressekonsulent i 3F Mads Mose Vikkelsø, mads.vikkelso@3f.dk

Nøgleord

Kontakter

For yderligere information, kontakt 3F's pressetelefon på 88 92 88 92.

Information om 3F

3F
3F
Kampmannsgade 4
1790 København V

70 300 300http://www.3f.dk/

Følg pressemeddelelser fra 3F

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra 3F

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum