NEXT Uddannelse København

Kom med på et afbud og vandt DM i Skills

Del

NEXT-elev Melina Moshtaghian løb med sejren inden for kosmetikerfaget efter kun en måneds forberedelse til DM i Skills.

Melina Moshtaghian med den færdige skills opgave-Charleston styling ano 1920'erne
Melina Moshtaghian med den færdige skills opgave-Charleston styling ano 1920'erne

I weekenden dystede 290 af landets bedste erhvervsskoleelever til DM i Skills, og lørdag kunne 49 af dem kalde sig Danmarksmester inden for deres fag, her iblandt kosmetikerelev Melina Moshtaghian fra NEXT Uddannelse København.

Intenst træningsforløb på skoleoplæringen

Til dagligt går 21-årige Melina Moshtaghain på skoleoplæringscenteret i Herlev, og det var i første omgang ikke meningen, at hun skulle deltage i Skills. Men da den ene af NEXTs to kosmetikerdeltagere måtte melde afbud for godt en måned siden, sprang hun til. Derfor er hun meget overrasket over at løbe med sejren.

- Det er ikke helt gået op for mig, at jeg har vundet. Jeg stillede jo bare op for sjov og har haft meget kort tid til at forberede mig, men jeg har fået vildt meget støtte af min instruktør på NEXT, og vi har arbejdet meget fokuseret op til mesterskabet, fortæller Melina, der allerede mandag morgen var tilbage og passe jobbet på klinikken i skoleoplæringen i Herlev.

Hun bliver færdigudlært til juli og har fuldført det meste af sin uddannelse i skoleoplæringen, da hun mistede sin læreplads tidligt i sit uddannelsesforløb under coronanedlukningen i 2020.

 Har kæmpe fremtid som kosmetiker

Det er kosmetikerunderviserne Maiken Engdal Hedengran og Mette Stenfeldt, der har stået for træningen af Melina op til Skills. Sidstnævnte er til dagligt instruktør for Melina i Herlev, og hun er naturligvis stolt af sin elev.

- Melina er gået ind i det med liv og sjæl. Vi var jo bagud med træningen fra start, så det er imponerende, at hun endte med at være så godt forberedt til mesterskabet, at hun kunne vinde. Men hun har også arbejdet hårdt og taget sin fritid i brug, og så er hun bare super dygtig. Jeg er sikker på, at hun har en kæmpe fremtid som kosmetiker foran sig, fortæller Mette Stenfeldt om sin unge elev, der til mesterskaberne bl.a. skulle style en model i 1920’er Charleston-stil samt udføre en speciel ansigtsmassage, som de sammen har udviklet under træningen.

Imponerende at NEXT skaber danmarksmestre

NEXT var i år repræsenteret af femten elever inden for otte forskellige fag, og det glæder direktør Ole Heinager, at NEXT-fanen bliver holdt højt ved Skills.

- Det har været fantastisk at se de mange NEXT-elever repræsentere NEXT på flotteste vis. At vi endda ender med at få en Danmarksmester, er jo bare ekstra imponerende, så der skal lyde et kæmpe tillykke til Melina og hendes undervisere for præstationen herfra siger Ole Heinager.

Skillsmesterskaberne blev i år besøgt af over 60.000 gæster, bl.a. flere tusinde grundskoleelever, og derfor er det ifølge Ole Heinager af stor værdi, at erhvervsskoleelever som Melina kan inspirere andre unge.

- Vi har brug for, at flere unge vælger en erhvervsuddannelse i Danmark, og her spiller elever som Melina en afgørende rolle, da de med deres passion og dygtighed kan være rollemodeller for de yngre grundskoleelever, slutter Ole Heinager. 

Billeder

Melina Moshtaghian med den færdige skills opgave-Charleston styling ano 1920'erne
Melina Moshtaghian med den færdige skills opgave-Charleston styling ano 1920'erne
Download
Melina Moshtaghian i gang med opgave på Skills.
Melina Moshtaghian i gang med opgave på Skills.
Download
Poul Nyrup Rasmussen overrakte prisen til Skills
Poul Nyrup Rasmussen overrakte prisen til Skills
Download

Information om NEXT Uddannelse København

NEXT Uddannelse København
NEXT Uddannelse København
Carl Jacobsens Vej 25
2500 Valby

http://nextkbh.dk

Følg pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra NEXT Uddannelse København

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum