Ishøj Kommune

Kom forbi IT-cafeen på Kulturium Bibliotek

Del

Kunne du tænker dig at lære, hvordan du kan bruge internettet til at planlægge din næste ferie? Så læs med her

Tirsdag den 19. juni og tirsdag den 26. juni kan du på Kulturium Bibliotek i Ishøj lære, hvordan du kan bruge internettet til at planlægge og bestille din næste ferie.

Tirsdag den 19. juni vil vi vise dig, hvordan du bruger rejsesiden Momondo.dk til at finde flybilletter og hotelværelser til den helt rigtige pris. 

Tirsdag den 26. juni kan du lære, hvordan du bruger Tripadvisor.dk, så du undgår overraskelser på ferien. På Tripadvisor.dk kan du se, hvad andre synes om dit ønskede hotel, eller du kan læse om, hvilke restauranter der kan anbefales i det område dit hotel ligger.

Begge tirsdage vil der være tid til, at vi kan hjælpe dig i gang med din egen søgning.

Tilmelding

Det er gratis at deltage i arrangementet, men tilmelding er dog nødvendig. Tilmelding kan ske ved henvendelse på Kulturium Bibliotek eller på mail til aknus@ishoj.dk eller telefonisk på 43 57 71 65

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum