Ishøj Kommune

Kom flyvende ind i sommeren

Del

Der er garanti for sjov, cirkus og ballade i KULTURIUM Musikteater lørdag den 4. maj 2019 kl. 13, når Det flyvende kuffertcirkus kommer forbi med show og cirkusworkshop

Oplev et forrygende cirkusshow med jonglering, balance, en lille smule magi og en frygtelig masse snak. Jørgen og Søren fra Nordjylland har med rod i den stolte gøglertradition skabt et show, der kan opleves af publikum i alle aldre.

Man ved aldrig helt hvad der sker, når de to herrer åbner for cirkuskufferten, men det er alt andet end kedeligt. Som tilskuer kan man ikke undgå at blive grebet af løjerne, når de to herrer skruer ned for tyngdekraften og vitalt jonglerer med bolde, kegler – mens de kører på ethjulet cykel.

Bliv din egen cirkusartist for en stund

Forlæng oplevelsen og deltag på den efterfølgende cirkusworkshop. Her er kan børn og voksne prøve kræfter med jonglering, balance, diablo, stylter, ethjulede cykler og meget mere. Jørgen og Søren er begge rutinerede cirkusundervisere og ved lige præcis, hvordan man bedst lærer at jonglere eller kører på ethjulet cykel.

Der er fortsat ledige billetter til maj måneds forrygende kuffertshow, der spilles i KULTURIUM Musikteater lørdag den 4. maj 2019 kl. 13. Er I medlemmer af Girafklubben, koster en børnebillet 0 kr.

Køb af billetter

Billetter til Det flyvende kuffertcirkus kan sammen med Girafklubbens øvrige forestillinger købes på Ticketmaster.dk. Men de billetter, som kræver medlemskab, kan kun købes i KULTURIUM Musikteater (det tidligere Ishøj Kultur Café), da kortet skal fremvises. Læs mere om Girafklubben på www.ishojbib.dk.

Kontakter

KULTURIUM Musikteater: tlf. 43 57 71 28

Billeder

Information om Ishøj Kommune

Ishøj Kommune
Ishøj Kommune
Ishøj Store Torv 20
2635 Ishøj

43 57 75 75http://www.ishoj.dk

Følg pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Ishøj Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum