Haderslev Kommune

Køkkenleder har fået smag for Elbokøkkenet

Del

Heidi Persson Schmølz er blevet fastansat som leder af det fælleskommunale køkken, Elbokøkkenet.

Det vil fortsat være Heidi Persson Schmølz, der står i spidsen for den gode mad, der laves i det fælleskommunale Elbokøkkenet i Fredericia.

Tidligere på året blev Heidi Persson Schmølz ansat i en tidsbegrænset stilling. Den 28. februar udløber hendes kontrakt, men hun får lov til at fortsætte i en fast stilling som køkkenleder.

Stillingen som køkkenleder har netop været slået op, og blandt 12 ansøgere var det Heidi Persson Schmølz, som styregruppen indstillede til jobbet. En énstemmig bestyrelse bakkede op.

”Vi er i bestyrelsen rigtig glade for, at Heidi valgte at søge jobbet. Heidi har ikke kun styr på økonomien, hun går også op i den gode smag og udvikling af retterne til glæde for de mange borgere, der hver dag får mad fra køkkenet, hvilket også skaber begejstring omkring hende”, siger Preben Holmberg, der er formand for Elbokøkkenets bestyrelse og byrådsmedlem i Haderslev.

Det fælleskommunale køkken, der ligger i Fredericia, har ca. 30 medarbejdere. De leverer ugentligt ca. 7.500 hovedretter og ca. 3.500 desserter til omkring 1000 borgere i eget hjem i Fredericia, Middelfart, Kolding og Haderslev Kommuner samt på plejecentre i to kommuner.

Kontakter

Preben Holmberg
Byrådsmedlem i Haderslev Kommmune og formand for Elbokøkkenets bestyrelse.
Tlf.: 24 44 40 55

Heidi Persson Schmølz
Køkkenleder Elbokøkkenet
Tlf.: 72 10 52 90

Information om Haderslev Kommune

Haderslev Kommune
Haderslev Kommune
Gåskærgade 26
6100 Haderslev

http://www.haderslev.dk/

Følg pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Haderslev Kommune

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum