Europabevægelsen

Køge bliver ”slaraffenland for EU-interesserede” tirsdag den 21. september

Del

Europabevægelsen laver forskellige gratis arrangementer om EU i Køge den 21. september, som Køges borgere kan deltage i.

Europabevægelsen er en tværpolitisk organisation, som har eksisteret siden 1948, og som ønsker at skabe mere EU-debat i befolkningen. Målet er, at vi alle får viden om de dagsordener, som betyder noget for os i hverdagen, eksempelvis fælles indkøb af vacciner, prisen på mobil-data og forurening i luften. Den 21. september laver organisationen en række arrangementer i Køge for at sætte gang i mere dialog om vores fremtid i EU.

Alle interesserede tilmelde sig på www.europabevaegelsen.dk/arrangmenter. Ved spørgsmål om praktiske anliggender kan du kontakte Europabevægelsen på hovednummer 33 141 141.

10.00-11.30: Køge Handelsgymnasium (tilmelding nødvendig)

Europabevægelsen samt EU-ordfører for Venstre Kim Valentin besøger Køge Handelsgymnasium. Her vil man have en fælles dialog om EU’s fremtid med gymnasieeleverne.

Adresse: Uddannelsesvej 20, 4600 Køge

13.00-14.00: Ingemann Components A/S (tilmelding nødvendig)

Vil du blive klogere på belysningsindustrien, og hvordan en virksomhed kan omstille sig, når coronaen rammer Danmark? Så kom på besøg hos Ingemann Components. Ingemann Components producerer specialiserede løsninger til belysningsindustrien i hele Nordeuropa.

Adresse: Tingbjergvej 6, 4632 Bjæverskov

16.00-18.00: Torvet

Kom ned på det lokale torv og få en hyggelig snak omkring Europa. Europabevægelsen giver kage og kaffe og står klar med god stemning og sjove aktiviteter.

Billeder

Information om Europabevægelsen

Europabevægelsen
Europabevægelsen
Rosenørns Allé 35, 1. th.
1970 Frederiksberg C

+45 33 141 141https://europabevaegelsen.dk

Fælles udfordringer kræver fælles løsninger. Europabevægelsen ønsker et tæt europæisk samarbejde.

Følg pressemeddelelser fra Europabevægelsen

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Europabevægelsen

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum