Lemvigh-Müller A/S

Københavnersucces indtager håndværkerbutik i Aarhus

Del

I foråret lancerede Lemvigh-Müller servicekonceptet CityExpres i København. Nu er turen kommet til Aarhus, hvor håndværkerbutikken på Tomsagervej får flere varer på hylderne og længere åbningstider.

Der er kommet ekstra mange varer på hylderne i  Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Aarhus. Salgschef Henri Bugge (tv) og butikschef Torben Brink Madsen er klar til at hjælpe el- og vvs-installatører i hele aarhusområdet.
Der er kommet ekstra mange varer på hylderne i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Aarhus. Salgschef Henri Bugge (tv) og butikschef Torben Brink Madsen er klar til at hjælpe el- og vvs-installatører i hele aarhusområdet.

Servicekonceptet CityExpres, der er skræddersyet til håndværkere i landets store byer, indtager Aarhus. Det betyder, at Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Smilets by udvider åbningstiden med to timer dagligt og tilbyder et ekstra stort sortiment med hele 12.400 varenumre inden for el, vvs og værktøj.

”Butikken har det, der er brug for til de fleste el-, vvs- og håndværksopgaver. Beliggenheden på Tomsagervej, tæt ved motorvej og ringvej, gør det nemt at få de materialer, man mangler med det samme, når behovet opstår – fra kl. 6 til 17”, siger butikschef Torben Brink Madsen, Lemvigh-Müller.

Levering til arbejdsstedet - på en time

Mange håndværkere bestiller materialer i forvejen og kommer forbi butikken om morgenen på vej til dagens opgaver. Det er dog ikke alt, der kan planlægges, siger han:

”Pludselig mangler man den rigtige bit eller en helt særlig stump til opgaven, og så er det selvfølgelig afgørende, at håndværkerbutikken har hvad, man skal bruge. Hvis man står midt i en opgave, man ikke kan gå fra, er det også muligt at bestille en ekspreslevering og få varerne leveret for 99 kr. Med CityExpres dækker vi behovet hos vvs- og el-installatører i hele aarhusområdet, uanset hvordan de ønsker varerne”.

Hurtigt videre med byggeprojekterne

På større byggerier, hvor det er dyrt at mangle materialer, kan der være mange penge at spare med CityExpres, siger Henri Bugge, salgschef for Lemvigh-Müllers butikker i Midt- og Nordjylland:

”Der kan ske ændringer i projektet eller uforudsigelige hændelser, som giver akut materialemangel. Bygherren skifter måske mening. Der kan være sket en fejl i opmålingen, så der er bestilt for få materialer. Eller der kan opstå en skade, når installationerne er trukket, og de andre fag skal til – det sker fx, at der bliver boret ned i gulvvarmeslangen, skåret et vandrør over eller skruet ind i en ledning. Med CityExpres kan man komme hurtigt videre med byggeriet uden forsinkelser”.

Skræddersyet aarhusmodel

CityExpres blev rullet ud i København i foråret og har været en stor succes. Det er dog ikke en ’københavnerkopi’, men en skræddersyet aarhusmodel, der slår dørene op på Tomsagervej:

”Butikkens sortiment er tilpasset det lokale behov og efterspørgsel. Vi ved fra den daglige kontakt med kunderne i vores håndværkerbutikker, at der er lidt forskel på installatører øst og vest for Storebælt. Der er bl.a. nogle fabrikater indenfor fittings og afløbsrør, som installatører i aarhusområdet særligt foretrækker”, siger Henri Bugge.

Nøgleord

Billeder

Der er kommet ekstra mange varer på hylderne i  Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Aarhus. Salgschef Henri Bugge (tv) og butikschef Torben Brink Madsen er klar til at hjælpe el- og vvs-installatører i hele aarhusområdet.
Der er kommet ekstra mange varer på hylderne i Lemvigh-Müllers håndværkerbutik i Aarhus. Salgschef Henri Bugge (tv) og butikschef Torben Brink Madsen er klar til at hjælpe el- og vvs-installatører i hele aarhusområdet.
Download

Information om Lemvigh-Müller A/S

Lemvigh-Müller A/S
Lemvigh-Müller A/S
Stationsalleen 40
2730 Herlev

http://www.lemu.dk/

Om CityExpres

CityExpres er et servicekoncept, der er skræddersyet til håndværkere med opgaver i landets store byer. Det giver adgang til et udvidet sortiment indenfor el, vvs og værktøj mv., som kan leveres på en time for 99 kr. eller hentes i Lemvigh-Müllers CityExpres-butikker – der åbner tidligt op lukker sent.

Håndværkerbutikken i Aarhus tilbyder:

  • 4.740 varenumre inden for vvs 
  • 4.590 varenumre inden for el 
  • 3.060 varenumre inden for værktøj, personlige værnemidler mv. 

Ekstra lang åbningstid

Håndværkerbutikken, der ligger på Tomsagervej 4 i Aabyhøj, udvider med virkning fra 26. august 2019 åbningstiden og har åbent fra kl. 6-17 mandag til torsdag og fra kl. 6-16 om fredagen.

CityExpres blev rullet ud i København 2. januar 2019. Efter åbningen i Aarhus står Odense for tur. Ud over at håndværkere i de større byer i højere og højere grad ønsker at få deres varer med det samme, er de tre byer valgt, fordi 60 pct. af al byggeaktivitet i Danmark finder sted her. 

Læs mere på www.lemu.dk/cityexpres

Følg pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Lemvigh-Müller A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum