Danske Spil A/S

Københavnere høster millioner i Lotto

Del

Millionregnen startede fredag i Eurojackpot, og lørdag aften kunne Lotto kåre to nye millionærer.

Der var desværre ingen, der ramte de syv magiske tal ved lørdagens Lotto trækning, og puljen stiger nu til årets højeste Lotto pulje, 30 millioner kroner, som der spilles om næste lørdag. Dermed skulle man tro, at danskernes held for weekenden var sluppet op. Men sådan skulle det selvfølgelig ikke være. For selvom førstepræmiepuljen ikke blev vundet, skulle der selvfølgelig også findes to vindere af Millionærgarantien, hvor der hver lørdag bliver trukket lod om 2x1 million kroner om alle spillede rækker i Lotto. Den ene heldige vinder kroner kommer fra Østerbro i København, og havde købt 10 enkeltrækker gennem sit PLUS-abonnement. Den anden heldige vinder satsede også på 10 rækker, dog med en ekstra indsats i form af joker, og vedkommende hapsede kuponen med fra Føtex i BIG i Herlev. Begge københavnere kan se frem til at få en million kroner sat ind på kontoen, og skatten skal de ikke bekymre sig om, for den har Danske Spil allerede betalt.

- Det er helt fantastisk, at Lotto endnu engang kan glæde to danskere mere med en milliongevinst. Der skal lyde et stort tilykke herfra, siger adm.dir i Danske Lotteri Spil, Pernille Mehl.

Det er anden gang i år, at vi kan sende en milliongevinst til Østerbro, mens det er første gang, at Herlev har en stor vinder.

Danske Spil ønsker alle vinderne stort tillykke.

Lotto vindertal:

3, 5, 11, 12, 15, 20, 33

Lotto Tillægstal:

34

Billeder

Information om Danske Spil A/S

Danske Spil A/S
Danske Spil A/S
Korsdalsvej 135
2605 Brøndby

Pressetelefonen: 30 85 17 85https://danskespil.dk/

Følg pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Danske Spil A/S

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum