RealMæglerne

Køb nu og bo gratis i et halvt år

Del

Højbjerg-mægler har succes med at annoncere, at køber kan flytte ind og bo gratis frem til 01/01-2023. Det vil sige, at køber har råderet over boligen, så snart alle formalia er på plads, herunder underskrevet og godkendt købsaftale, uigenkaldelig bankgaranti stillet, skøde underskrevet og betalt tinglysningsafgift af køber: – Ro til at flytte ind og falde på plads får mange til at slå til nu, fortæller Carsten Andersen, indehaver af RealMæglerne i Højbjerg.

– I et marked, hvor alle ser det hele lidt an lige nu, er det et afgørende træk, der gør, at køber ikke skal bruge så lang tid på at tænke, fortæller Carsten Andersen, indehaver af RealMæglerne i Højbjerg.

Han mener, at tiden og roen til at falde på plads er uvurderlig i en bolighandel, der ikke kan sammenlignes med pris og beliggenhed. Det er en nu og her værdi.

Derudover mener han, at bare en lille prisjustering ofte kan være med til at lokke de sidste købere ud af busken.

– De vil jo gerne have boligen og sidder og følger med på Boligsiden.dk eller på RealMæglerne.dk, om den stadig er til salg. Og der kan det i et marked, som det er lige nu, være en call-to-action-knap, der byder dem op til dans og danner grundlag for den første dialog, fortæller han.

De fleste sælgere har bedre lån og med lavere rente, end købere skal ud og optage, så det giver god værdi at vende den rundt som en fordel, mener han.

Når Carsten Andersen præsenterer overdragelsen over den lange bane, betyder det i praksis:

  • at når køber er fundet, og der er udarbejdet en købsaftale, så bliver overtagelsen pr 01/01-2023

  • at der er råderet over en bolig, så snart formalia er på plads

  • at der med formalia menes: (1) at købsaftale er underskrevet (og godkendt), (2) at der er stillet uigenkaldelig bankgaranti, (3) at skøde er underskrevet, og (4) at køber har betalt tinglysningsafgift

Derudover skal forbrugsmålere aflæses, når køber får råderet over ejendommen, og køber betaler således selv for udgiften til energiforbrug og forsikring frem til overtagelsen.

– Står du og skal vælge imellem 2-3 boliger, der på papiret er ens, er det et rigtig godt argument for at vælge den bolig, hvor du får tiden og roen til at falde på plads. Du kan endda få optimeret boligen de steder, hvor du føler, at den mangler lidt i forhold til dine ønsker, fortæller Carsten Andersen.

Selv om markedet lige nu løjer lidt af i forhold til 2021, hvor alting gik stærkt, føler Carsten Andersen på ingen måde, at det er gået i stå:

– Vi er kommet tilbage til et ’normalt’ boligmarked, hvor der er ligevægt mellem købere og sælgere, og det er i virkeligheden nu, det er sjovest at være mægler. Det er nu, boligerne ikke bare sælger sig selv, og hvor man rigtig kan komme på banen med sin faglighed, mener han.

Til sidst fremhæver han renten som en buffer:

– Ved at vente med overdragelsen kan du holde øje med renten (den lange, red.). Det kan være, at den falder yderligere. Det er selvfølgelig lidt et spil på købers regning, men kommer der lidt mere stabilitet inden for de næste par måneder, er det værd at tage med, slutter han.

Nøgleord

Kontakter

Billeder

Information om RealMæglerne

RealMæglerne
RealMæglerne
Stenmosevej 15
2620 Albertslund

3634 0800http://www.realmaeglerne.dk

RealMæglerne A/S er en fri og uafhængig ejendomsmæglerkæde, som blev grundlagt i 1988. Med sine 105 butikker i hele Danmark - og flere på vej - er RealMæglerne i dag blandt de største ejendomsmæglerkæder i landet.

Vidste du, at RealMæglerne planter to træer i RealMægler Folkeskoven for hver bolighandel i kæden - ét træ for køber og ét træ for sælger.

Læs mere her: RealMægler Folkeskoven

Boliger og byggeri står ifølge Energistyrelsen for 40 procent af energiforbruget i Danmark, og en stor del af CO2-udslippet er dermed relateret til produktion af varme og energi i boliger.

Med klimaberegneren ønsker RealMæglerne at inspirere boligejerne til at vælge de rigtige løsninger, når de energiforbedrer boligen. Vi kalder det: Sammen om et bedre klima

Følg pressemeddelelser fra RealMæglerne

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra RealMæglerne

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum