Klimapositiv burgerkæde etablerer sig på Hovedbanegården.

Del

Svenske Max Burger åbner ny restaurant på Københavns Hovedbanegård og det er den 4. restaurant i Danmark.

Fra tidligere åbning af Max restaurant i Ishøj
Fra tidligere åbning af Max restaurant i Ishøj

Efter den første Max restaurant åbnede i 2013, er burgermarkedet i både hovedstaden og resten af landet kun gået fremad. På trods af mange nye konkurrenter, er det lykkes Max Burger at ekspandere og øge sin kundebase i Danmark. Det er der to forklaringer på - den ene er, at smagen og kvaliteten af mange vurderes til at være bedre end de nærmeste konkurrenter (vandt blindtest i direkte tv i TV2) - og den anden, er kædens fokus på et klimavenligt menukort, hvor man som første restaurantkæde allerede i 2008 begyndte at klimamærke sin menu. Max har også mange flere veganske burgere end andre kæder - og tog i 2018 endnu et stort bæredygtigt skridt og blev som verdens første fødevarevirksomhed klimapositiv. Det betyder, at man binder mere CO2 ved at plante træer, end det hele værdikæden aftrykker. Træerne optager 110% af det der aftrykkes. 

-- Max Burger er en spændende ny samarbejdspartner for os på Hovedbanegården. Med deres klimavenlige profil og fokus på den gode smag tror vi på, at de kan være endnu et attraktivt tilbud til vores kunder, udtaler Jes Transbøl, underdirektør i DSB Ejendomme.

Max Burger flytter ind i DSBs nuværende medarbejderkantine på Hovedbanegården. Det smukke lokale har tidligere huset et supermarked, en biograf og før det ventesal for 2. og 3. klasses passagerer.

-- Vi glæder os rigtigt meget til at åbne i dette fantastiske lokale på Hovedbanegården. Det er en drømmebeliggenhed, som vi forventer os meget af og vi vil gøre vores yderste for, at skabe nogle hyggelige og effektive rammer for de mange gæster, det bruger Hovedbanegården, udtaler Jesper Panduro og Michael Raffnsøe, partnere i We Love Burgers A/S, som er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark.

Max Burger åbner på Hovedbanegården i efteråret.

Nøgleord

Kontakter

We Love Burgers A/S:
Michael Raffnsøe, partner
M: 40 38 05 04.
E: michael.raffnsoe@max.dk.

Billeder

Fra tidligere åbning af Max restaurant i Ishøj
Fra tidligere åbning af Max restaurant i Ishøj
Download
Download

Links

Information om Max Burgers

Max BurgersMax åbnede sin første restaurant i Danmark i marts 2013 på Gammeltorv ved Strøget i København.  Allerede en måned efter åbningen, vandt Max en blindsmagning i Go’ Morgen Danmark på TV2 over sine amerikanske konkurrenter.  Max Burger har 3 restauranter i Danmark, alle beliggende i Storkøbenhavn. Der er i alt mere 140 restauranter i Skandinavien, Polen og andre markeder.

We Love Burgers A/S der er masterfranchisetager for Max Burger i Danmark blev i 2018 nomineret som “Årets Ejerleder” af PwC og som “Gazellevirksomhed” af Dagbladet Børsen.

 

Følg pressemeddelelser fra Max Burgers

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Max Burgers

Svenske Max Burgers lancerer ny klimavenlig plantebøf til danskerne23.5.2019 09:03:22 CESTPressemeddelelse

Den 23. maj lancerer Max Burgers en egenudviklet burger som ser ud og smager som kød, men som er lavet plantebaseret protein: Delifresh Plant Beef. Nyheden er en unik innovation som er udviklet i Max’ eget Food lab i Stockholm under ledelse af chefkok Jonas Mårtensson. Initiativet er et stort skridt fremad i Max’ arbejde med at reducere sin klimapåvirkning ved at inspirere flere til at spise burgere, der smager godt - uden de behøver at være med rødt kød.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum