DI Bornholm

KLAUSULERET TIL 5. februar 2020 kl. 13:00: Engageret kontorelev hædres med DI-pris

Del

I sin tid som kontorelev hos Beck Pack Systems har Anika Westh Jensen været med til at danne nye samarbejder på tværs af virksomheder og løftet administrationsuddannelsen på Bornholm. Derfor modtager hun den 5. februar 2020 DI Bornholms Lærlingepris.

35-årige Anika var sidste år elev hos Beck Pack Systems som en del af hendes kontoruddannelse med speciale i administration. Ud over at besidde et højt fagligt niveau, har hun også været med til at oprette nye samarbejder for en række bornholmske virksomheder med uddannelsesinstitutionen Niels Brock.

I samarbejdet har elever og elevansvarlige i flere virksomheder mødtes for at forbedre uddannelsen af administrationselever. DI Bornholms formand, Kenn Kjellberg, håber, at andre virksomheder og elever vil lade sig inspirere af Anikas arbejde.

- Her på øen har vi brug for flere, der tager en erhvervsuddannelse. Virksomhederne står klar til at tage imod i forhold til både praktikpladser og job efter endt uddannelse. Derfor har vi også brug for at samarbejde om at styrke vores uddannelser, hvor vi kan, og det er vigtigt med folk som Anika, der gør en ekstra indsats, siger Kenn Kjellberg.

På Bornholm er der en mangel på erhvervsuddannede, og virksomhederne mangler dygtige hænder og kloge hoveder. Anika, der fik 12 i sin fagprøve, har undervejs i sin elevtid prioriteret at lære virksomheden at kende i forskellige afdelinger og sikret implementering af de nye GDPR-regler i virksomheden.

- Anika har været en meget engageret og lærevillig elev og har været et stort aktiv i vores organisation og ydet en stor arbejdsindsats. Vi har været meget glade for hendes indsats i Beck Back Systems, og hun er et fremragende eksempel på, hvor meget gavn virksomhederne får ud af at tage elever og lærlinge, siger Peter Vesløv, administrerende direktør i Beck Pack Systems.

Prisen overrækkes af formand for DI Bornholm, Kenn Kjellberg, og borgmester Winni Grosbøll.

Fakta om lærlingeprisen

-          DI Bornholms Lærlingepris uddeles hvert år til en elev eller lærling, som i ekstraordinær grad har udmærket sig fagligt og/eller kollegialt.

-          Året vinder bliver fundet blandt DI’s 85 medlemsvirksomheder på Bornholm.

Følg Dansk Industri på:

    

Kontakter

For yderligere oplysninger kontakt konsulent i DI Louise Friis, tlf. 40478666, lofr@di.dk eller presserådgiver Ditte Rieland, tlf. 22467822, dirh@di.dk

Billeder

Information om DI Bornholm

DI Bornholm
DI BornholmFor yderligere information om DI Bornholm:

Konsulent Henrik Lystbæk
Mail: hely@di.dk
Tlf. 3377 3957
Mobil: 2284 6867

Sekretær Susanne Graversen
Mail: sug@di.dk
Tlf.: 3377 3372

Følg pressemeddelelser fra DI Bornholm

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra DI Bornholm

Erhvervsklima: Bornholm holder foden på speederen9.9.2019 21:30:00 CESTPressemeddelelse

Imens bornholmske virksomheder har sat ryk i beskæftigelsen de seneste år, har Bornholms erhvervsklima også haft fart på fremad med en stabil hastighed. Det viser en ny DI-undersøgelse af kommunernes erhvervsvenlighed, hvor Bornholm fortsætter fremgang for tredje år i træk. Bornholm rykker ni pladser frem til en samlet 55. plads på DI’s rangliste over erhvervsvenlige kommuner i 2019. Samlet er Bornholm rykket 34 pladser frem siden 2016.

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum