Kirppu ApS

Kirppu Loppesupermarked bliver Fortuna Hjørring Sponsor

Del

Kirppu Loppesupermarked er ny stjernepartner hos Fortuna Hjørring

Kirppu Hjørring indgår sponsoraftale med Fortuna Hjørring og bliver stjernepartner. Foto: Kirppu
Kirppu Hjørring indgår sponsoraftale med Fortuna Hjørring og bliver stjernepartner. Foto: Kirppu

Siden Kirppu for første gang slog dørene op i Hjørring lige efter første corona nedlukning i 2020, er der røget mere end et kvart million loppefund over disken. Butikken har haft flere hundrede tusind glade kunder igennem de sidste to år, og der er ingen tvivl om, at Kirppu Hjørring har opbygget et loyal lokalt fællesskab, 

"Vi har en del faste kunder, der har opbygget et stærkt fællesskab sammen. De mødes blandt andet i vores lounge en gang om ugen, hvor de nyder en kop gratis kaffe og et stykke hjemmebag, en af dem har bagt eller bragt," Fortæller butikschef, Johnny Sørensen. 

Ideen om at sponsorere og indgå et partnerskab med netop Fortuna Hjørring, kom da også originalt fra kunderne, selvom det var en ide Kirppu hurtigt kunne stille sig bag. 

"For os I Kirppu er det vigtigt, at vi ikke glemmer, at vi er forankret i lokalsamfundet. Vi vil nødig blive en virksomhed, der glemmer, hvad det er, der gør os til en succes." fortæller administrerende direktør, Morten Bøjland. Han forklarer videre, at det netop er grunden til, at Kirppu sponsorere lokalt, "Vi vil gerne give tilbage til lokalsamfundet."

Når adspurgt, hvorfor valget faldt på lige netop Fortuna Hjørring svarer Morten Bøjland 

"Fortuna Hjørring er en traditions- og historiebunden klub, der betyder meget for de lokale. Og så er det selvfølgelig flotte præstationer klubben opnår," han smiler "for ikke at tale om den flotte grønne farve, de spiller i" 

Fortuna Hjørring blev grundlagt tilbage i 1966 og har sidenhen udmærket sig på mange måder. Blandt andet er klubben den eneste danske kvindeklub, der nogensinde har vundet Nordiske Mesterskab. Det gjorde de i 1995 og 1996. 

Også i Fortuna Hjørrings lejr er der glæde over det nye samarbejde:

"Fortuna Hjørring er rigtig glade for det netop indgåede samarbejde med Kirppu Loppesupermarked. Kirppu Loppesupermarked er både forankret lokalt i Hjørring, men også i hele Danmark, hvor Fortuna Hjørring også er repræsenteret via kvindeligaen. Vi ser meget frem til samarbejdet med Kirppu Loppesupermarked og er sikker på det bliver en store succes for begge parter," udtaler Søren Ejstrup for Fortuna Hjørring. 

Kontakter

Billeder

Kirppu Hjørring indgår sponsoraftale med Fortuna Hjørring og bliver stjernepartner. Foto: Kirppu
Kirppu Hjørring indgår sponsoraftale med Fortuna Hjørring og bliver stjernepartner. Foto: Kirppu
Download
Morten Bøjland. Fotograf: Jeppe Michael
Morten Bøjland. Fotograf: Jeppe Michael
Download
Butikschef Johnny Sørensen. Foto: Kirppu
Butikschef Johnny Sørensen. Foto: Kirppu
Download

Links

Information om Kirppu ApS

Kirppu ApS
Kirppu ApS
Gefionsvej 6 B
3400 Hillerød

https://kirppu.dk/

Tjen penge med god samvittighed – og bidrag til en grønnere fremtid ved at købe brugt. Kirppu er Danmarks førende loppesupermarked, og vores vision er at blive verdens største retail-formidler af brugte varer. På den måde kan vi være med til at sætte skub i en cirkulær økonomi, fordi man ved at sælge og købe brugt er med til at mindske nyproduktionen af varer. 
  
Som koncept lever og ånder vi i dag ude i de danske lokalsamfund, og fordelt over hele landet har vi i dag 21 butikker. Vi har vokseværk, så i løbet af de kommende år kommer der endnu flere Kirppu loppesupermarkeder i Danmark – og forhåbentligt også i udlandet. 
  
Kirppu er stiftet af Morten Bøjland og Claus Andreassen, der for syv år siden introducerede danskerne for loppesupermarkedskonceptet. Den første Kirppu-butik åbnede på Frejasvej i Hillerød i august 2014.  

Fakta: 

  • Kirppu betyder loppe på finsk, og navnet er et venligt nik til Finland som tak for ideen
  • Kirppu sælger over 4 mio. loppefund om året og har en årlig omsætning på mere end 190 mio. kr.
  • Butikkerne er typisk mellem 900-1500 m2 
  • Kirppu Loppesupermarked var det første reolmarked i Danmark og åbnede deres første butik i 2014 
  • Kirppu Loppesupermarked beskæftiger 270 mennesker på tværs af butikkerne og HQ
  • Kæden er landsdækkende og har 21 butikker, der ligger i Hillerød, Ringsted, Næstved, Slagelse, Herlev, Holstebro, Herning, Frederikssund, Kolding, Kalundborg, Roskilde, Dalum, Nykøbing Falster, Sønderborg, Holbæk, Aalborg, Hjørring, Horsens, Tilst, Søborg og senest Glostrup. 
  • Kæden åbner sin 22 butik til august. Denne åbner i Valby.

 

 

Følg pressemeddelelser fra Kirppu ApS

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.