Dansk Kiropraktor Forening

Kiropraktor på Rygcenter Syddanmark kåret til Årets kiropraktor

Del

Specialkiropraktor Mikkel Brunsgaard Konner fra Odense blev hyldet af kolleger.

Mikkel Brunsgaard Konner, kiropraktor på Rygcenter Syddanmark, modtog i dag lørdag den 13. november kollegernes hyldest for sin store indsats for faget.

- Jeg er selvfølgelig helt enormt stolt over at være blevet indstillet og efterfølgende valgt til Årets kiropraktor, siger Mikkel Brunsgaard Konner og fortsætter:

- For mig er det afgørende, at kiropraktorernes faglighed tages i brug på hospitalerne. Vi skal byde os til og vise at vi kan gøre en forskel for patienterne. Det er det, jeg arbejder for, siger han.

Mikkel arbejder både i klinikken og med udvikling på sygehuset. I 2021 blev der i samarbejde med pædiatrien etableret i et rygmedicinsk tilbud til børn og unge i Rygcenter Syddanmark. Mikkel Brunsgaard Konner, har stået for udviklingen af tilbuddet og er nu ansvarlig for enheden. Det må vist være første gang i historien at en kiropraktor står i spidsen for et pædiatrisk udredningstilbud til børn med muskel-skelet-lidelser i sygehussektoren.

Mikkel Brunsgaard Konner (49 år) er uddannet kiropraktor cand.manu. fra Syddansk Universitet i 2004 og derefter specialuddannelsen for hospitalskiropraktorer i 2015. Til daglig bor han i Odense.

Efter et par år i primær praksis fik Mikkel ansættelse på Ringe Rygcenter i 2006, derefter Ortopædkirurgisk afdeling Vejle i 2010, Rygcenter Syddanmark i 2011 og Medicinsk afdeling Vejle/Reumatologisk 2014. Mikkel Brunsgaard Konner sidder aktuelt i Sundhedsvæsnets Disciplinærnævn og er formand for styregruppen bag specialkiropraktoruddannelsen. Derudover er Mikkel ekstern lektor ved Institut for Regional Sundhedsforskning og er ved at lægge sidste hånd, på sit Masterprojekt inden for Projekt og innovationsledelse ved SDU.

Information om Dansk Kiropraktor Forening

Dansk Kiropraktor Forening
Dansk Kiropraktor Forening
Peter Bangs Vej 30
2000 Frederiksberg

+45 3393 0400https://www.danskkiropraktorforening.dk/

Dansk Kiropraktor Forening - eller DKF - organiserer de mere end 1000 danske kiropraktorer og kiropraktorstuderende.

Foreningen blev grundlagt i 1925 og tæller i dag over 1000 medlemmer. 

Dansk Kiropraktor Forening er en fagforening, der taler kiropraktorernes sag og forhandler vilkår, og er en brancheorganisation, der værner om og udvikler kiropraktorernes faglighed

Følg pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra Dansk Kiropraktor Forening

I vores nyhedsrum kan du læse alle vores pressemeddelelser, tilgå materiale i form af billeder og dokumenter samt finde vores kontaktoplysninger.

Besøg vores nyhedsrum