KEA - Københavns Erhvervsakademi

KEA er nu et selvstændigt erhvervsakademi – efter ”classic-modellen”

Del

KEA - Københavns Erhvervsakademi er endelig godkendt som en fuldgyldig selvstændig institution efter den såkaldte classic-model.

Classic-modellen indebærer, at KEA har fået overført alle de tilknyttede aktiver og passiver i forbindelse med erhvervsakademiuddannelserne fra de involverede institutioner for erhvervsrettet uddannelse (erhvervsskoler), hvorfra KEA ved sin oprettelse i 2009 overtog sine uddannelser fra.

Kvalitets- og Tilsynsstyrelsen under Undervisningsministeriet har godkendt den endelige udspaltning af erhvervsakademiaktiviteter, aktiver og passiver fra Uddannelsescenter København Vest, Teknisk Erhvervsskole Centers og SOSU C til Københavns Erhvervsakademi med virkning fra den 1.1.2011. KEA har tidligere gennemført tilsvarende spaltninger fra Københavns Tekniske Skole og BEC Design.

”Det er en stor dag for KEA. Det har været en lang udspaltningsproces, men nu kan vi endelig kalde os en fuldgyldig selvstændig institution. Jeg er stolt af de resultater vi allerede har nået som ny institution – og vi agter at fortsætte den flotte udvikling med nye spændende uddannelser og stærke ambitiøse mennesker til erhvervslivet”, siger Ingo Østerskov Rektor for KEA.

Information om KEA - Københavns Erhvervsakademi

KEA - Københavns Erhvervsakademi
Ryesgade 3F, 4. sal
2200 København N

46460000http://www.kea.dk/

Følg pressemeddelelser fra KEA - Københavns Erhvervsakademi

Skriv dig op her, og modtag pressemeddelelser på e-mail. Indtast din e-mail, klik på abonner, og følg instruktionerne i den udsendte e-mail.

Flere pressemeddelelser fra KEA - Københavns Erhvervsakademi